Debiutinis „Kaunas Hockey“ sezonas baigtas iškovojus sidabro medalius | Kas vyksta Kaune

Debiutinis „Kaunas Hockey“ sezonas baigtas iškovojus sidabro medalius

Organizatorių nuotr.

Kovo 22-ąją Elektrėnų ledo rūmuose išdalinti Lietuvos ledo ritulio čempionato medaliai. Debiutinį savo sezoną antroje čempionato vietoje baigė reprezentacinė Kauno miesto komanda „Kaunas Hockey“, finalo serijoje nusileidusi daugkartinei šalies čempionei Elektrėnų „Energijai“.

[galerija kiek=”4″]

„Geras sezonas buvo! Apmaudu, kad finalo serija tokia, bet didžiuojuosi vyrais ir ta komandos dalimi, kuri lieka už kadro. Mintyse jau ruošiuosi kitam sezonui“, – netrukus po apdovanojimų ceremonijos sakė kaip vyriausiasis treneris su „Kaunas Hockey“ debiutavęs Jevgenijus Čugajus.

„Finalo serijos rezultatas ne toks, kokio tikėjomės, bet reikia pripažinti, kad varžovas aukščiausio lygio“, – po trečiojo pralaimėjimo finalo serijoje sakė „Kaunas Hockey“ komandos vadovas Petras Nausėda. Jis įsitikinęs, kad didžiosios Kauno pergalės – dar ateityje. Anot P. Nausėdos, ypač svarbu tai, kad ledo ritulys Kaune tapo daug labiau pastebimas, varžybos – vis geriau lankomos, sparčiai auga šios sporto šakos ir klubo gerbėjų gretos, o šių palaikymu itin patenkinti yra žaidėjai.

„Gerbėjams tikrai noriu išreikšti papildomą padėką – kiek rungtynių šiemet teko sužaisti, nė vienas Lietuvos klubas negali pasigirti tokiu palaikymu“, – pabrėžė „Kaunas Hockey“ legionierius Artiomas Suminas, kuriam įspūdį paliko ir komandos dvasia bei užsidegimas.

Visi „Kaunas Hockey“ žaidėjai taip pat džiaugiasi nesenomis žiniomis iš Kauno savivaldybės – priimtas sprendimas mieste statyti naujus ledo rūmus. Tai svarbu tiek pačiai komandai, tiek augančiai ledo ritulio žaidėjų kartai, tiek didėjančiam gerbėjų būriui, kuris jau avos telpa į senąją Kauno ledo areną. Tikimasi, kad naujoji iškils iki 2020 metų.

Artimiausias ledo ritulio įvykis Kaune, drauge tapsiantis vienu svarbiausių sporto įvykių šalyje šiemet – 2018 IIHF pasaulio ledo ritulio čempionatas. Balandžio 22-28 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiose čempionato I diviziono, B grupės kovose išvysime ir visų laikų stipriausią Lietuvos rinktinę. Tarp jos kandidatų – „Kaunas Hockey“ žaidėjai Petras Nausėda ir Vytautas Jagelavičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA