V. Matijošaitis laikosi pažado: prisidės prie I. Zasimauskaitės pasirodymo „Eurovizijoje“ | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaitis laikosi pažado: prisidės prie I. Zasimauskaitės pasirodymo „Eurovizijoje“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis duoto pažado apie tai, kad prisidės prie Lietuvos atstovės šių metų „Eurovizijoje“ Ievos Zasimauskaitės pasirodymo, nesulaužė. Miesto valdžios atstovai jau imasi veiksmų – sprendžia, kokiu būdu tai padaryti geriausia. 

I. Zasimauskaitė lankėsi pas Kauno merą / asm. archyvo nuotr.

Įspūdžiais iš vizito Kauno miesto savivaldybėje dainininkė pasidalijo asmeniniame socialinio tinklo „Facebook“ profilyje. „Na, ir man teko garbė pabendrauti su šauniausiais Kauno vyrais, beje… Sakė, tikrai prisidės prie Lietuvos atstovavimo „Eurovizijoje“! Va, čia tai – meras!“, – rašė I. Zasimauskaitė.

„Dar tiksliai nežinau, kaip miesto meras prisidės prie mano pasirodymo. Jis sakė pagalvosęs. Tačiau tikrai pažadėjo padėti. Šiuo metu komunikuojame laiškais, kokios pagalbos reikės labiausiai. Vakar vizito metu buvo labai smagu. V. Matijošaitis labai konkretus žmogus ir man – tokiai valiūkiško būdo buvo įdomu su juo bendrauti dainų konkurso klausimais“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ kalbėjo dainininkė.

Ji su savo komanda sakė prašiusi mero finansinės paramos, o taip pat ir padėti populiarinti žinią apie pasirodymą įvairiais skirtingais būdais, tačiau esą dar kol kas nenutarta, kokiomis tiksliai priemonėmis V. Matijošaitis padės atlikėjai įgyvendinti idėjas šių metų konkurse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA