Kas vyksta Kaune kovo 23-25 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune kovo 23-25 dienomis? (Renginių kalendorius)

Asociatyvi / A. Girtauto nuotr.

Dar visai neseniai mus kamavo ilgi vakarai, o dabar diena ir naktis jau išsilygino. Tiesa, orai vis dar primena žiemą – savaitgalio rytais dar spaus šaltis, nors dienomis jau sulauksime teigiamos temperatūros. Detalią orų prognozę rasite čia.

Belieka tikėtis, jog iki Velykų dar spės atšilti, o kad tikrai nesušaltumėte, siūlome apsilankyti savaitgalį vyksiančiuose renginiuose ir bent taip prisikviesti pavasarį.

Paroda „Ką pasėsi… 2018“

Pavasariui įsibėgėjant, kovo 22–24 d. Aleksandro Stulginskio universitete (Akademija, Kauno r.) vyksta tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2018“. Parodoje dalyvauja virš 300 įmonių ir organizacijų, apie 200 smulkiųjų augintojų, gamintojų, amatininkų. Organizatoriai praneša, jog parodoje dalyvauja ir 24 kompanijos iš užsienio – atvyko dalyviai iš Estijos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos, Prancūzijos, Rusijos ir Ukrainos. Lankymasis parodoje nemokamas.

Magijos ir humoro šou

Įvairių TV projektų dalyvis, dusyk „Lietuvos talentų” superfinalininkas ir tarptautinių iliuzijos asų konkursų nugalėtojas Anton Lavrentjev leidžiasi į turą per Lietuvos sales tam, kad pademonstruotų programą, kuri taps jaudinančia ir neįmenama mįsle. Penktadienio vakarą magija prisipildys „Renginių oazė“. Dalyvavimas mokamas.

Funkcinė treniruotė

Penktadieninė tradicija pradėti savaitgalius aktyviai tęsiasi ir S. Dariaus ir S. Girėno centras vėl suburs norinčius prieš atšylant orams padailinti kūnus. Susirinkusių laukia intensyvi funkcinė treniruotė, o viskas, ką reikia turėti, tai sportinė apranga, kilimėlis ir buteliukas vandens. Treniruotė nemokama.

Diena su krepšinio kamuoliu

Penktadienį pajudėti taip pat pakvies ir Kauno rajono bendruomenė. Garliavoje vyks Kauno rajono 100-mečio diena su krepšinio kamuoliu. Aikštelėje susirungs net 5 amžiaus grupių komandos, vyks įvairūs kiti krepšinio konkursai, o šauniausi komandų sirgaliai sulauks prizų ir staigmenų. Pertraukas tarp varžybų praturtins šokėjų pasirodymai. Renginys nemokamas.

Knygos „Prezidento žvalgas: du gyvenimai“ pristatymas

Istorinėje Lietuvos Respublikos Prezidentūroje, penktadienio popietęįvyks istoriko ir politiko Arvydo Anušausko knygos „Prezidento žvalgas: du gyvenimai“ pristatymas. Knygoje pasakojama apie 1919 m. Lietuvos savanorį Albiną Čiuoderį (1898–1965), beveik du dešimtmečius tarnavusį Lietuvos žvalgyboje ir saugume. Knyga siekiama atsakyti į klausimus – ką buvusiems žvalgybininkams reiškė Lietuvos valstybės nepriklausomybės praradimas ir kaip pasisuko jų likimai. Renginys nemokamas.

„Naktinių personų“ koncertas „Žalgirio“ arenoje

„Naktinės Personos“ žada dovanoti maksimalią muzikinę iškrovą ir aukščiausios kokybės renginį. Inovatyvūs scenos sprendimai, vizualiniai efektai, šviesų ir garsų žaismas nepaliks abejingų. Pakylėtos emocijos peržengs pažintas ribas, nes kartu su naujais kūriniais grupė dovanos naujausias legendinių hitų „Kaltas ruduo”, „Kelyje”, „Sukasi ratu”, „Aš jaučiuosi taip keistai”, „Labai norėčiau” ir daugelio kitų interpretacijas. Koncertas mokamas.

Tautinio meno festivalis „Lygiadienio šokiai“

Pavasarį šokiais pasitinka ir jau tradiciniu tapęs tautinio meno festivalis „Lygiadienio šokiai“. Kauno apskrities tautinių šokių kolektyvus subursiantis renginys kviečia visus, kurie nori linksmai praleisti šeštadienio popietę ir, be abejo, myli tautišką šokį. Dalyvavimas nemokamas.

Koncertas/diskusija su J. Jankausku „Nyčės ūsuose“

Šį šeštadienį netradicinė, Senamiestyje įsikūrusi kavinė/galerija „Nyčės Ūsai“ kviečia į pozityvo pripildyta diskusiją su Justu Jankausku. „Aš visada su muzika. Nuo pat vaikystės Ji seka mane iš paskos. Bandžiau keletą kartų atsikratyt – supratau… neišdegs! Tai taip ir džiaugiamės vienas kitu iki šiol. Ateikit ir Jūs su mumis pasidžiaugti,“ – kviečia dainuojamąja poezija džiuginantis atlikėjas. Renginys nemokamas.

Salės futbolo varžybos

Palaikymo šį sekmadienį labai reikės ir Kauno salės futbolo komandai FK „Vytis“. Jie namų aikštelėje susirungs su Klaipėdos FK „Koralas“ komanda. Užvirs tikrai kova, mat tai – paskutinis varžybų turas. Rungtynių stebėjimas nemokamas.

„Žalgiris“ – „Lietkabelis“

Sekmadienį žalgiriečiai ir LKL sugrįžta į namų areną. Po dvigubos savaitės „Eurolygoje“, kauniečių laukia susitikimas su vienais stipriausių varžovų – Panevėžio „Lietkabeliu“, tad galite net neabejoti, jog arenoje tikrai netruks aistrų. Remiantis šios tvirtovės sienomis ir sirgalių palaikymu, Kauno klubas tikisi atlaikyti visų Lietuvos ekipų pasipriešinimą. Varžybos mokamos.

Tai – tik nedidelė dalis savaitgalio pramogų, kurias jums šį savaitgalį siūlo renginių organizatoriai. Dar apie šimtą įvairiausių koncertų, sporto renginių, iniciatyvų, mokymų, spektaklių ir kitų renginių galite rasti mūsų kasdien atnaujinamame renginių kalendoriuje, spustelėję čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA