Autobusų stotis siūlo keliauti dar patogiau | Kas vyksta Kaune

Autobusų stotis siūlo keliauti dar patogiau

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Kauno autobusų stotis pristato dar vieną naujieną. Nuo šiol keliauti autobusais bus dar patogiau, kauniečiai galės naudotis nauja „Parkuok ir važiuok“ paslauga. Paslauga labai paprasta – atvyksti į autobusų stotį automobiliu, jį palieki požeminėje aikštelėje ir kelionę tęsi autobusu. Sugrįžęs į stotį informacijoje atsiimi nemokamo parkavimo kodą ir keliauji automobiliu. Automobilio parkavimas – nemokamas.

Nemokamas automobilio parkavimas

„Tai puiki galimybė suderinti kelionę automobiliu ir autobusu. Mes nenorime konkuruoti su automobiliais, norime kad šie keliavimo būdai vienas kitą papildytų. Kelionės autobusu metu gali ilsėtis, padirbėt, žiūrėti filmą, nekreipti dėmesio į eismo sąlygas. O po jos vėl patogiai sėstis į savo automobilį ir važiuoti namo“, – kalbėjo Kauno autobusų stoties vadovė Laima Pakusienė.

Automobilį požeminėje stoties aikštelėje bus galima palikti nemokamai / Kauno autobusų stoties nuotr.

Pigesnės kelionės autobusu

Kad paslauga būtų dar patrauklesnė vežėjai pasirūpino pigesnėmis kelionėmis. Keleivis pasinaudojęs „Parkuok ir važiuok“ paslauga – gaus 20% nuolaidą kitai kelionei. Nuolaidą gaus atsiimdamas kodą nemokamam automobilio parkavimui.

Priklausomai nuo bilieto vertės, transporto priemonę nemokamai parkuoti galimą parai arba trim / Kauno autobusų stoties nuotr.

Nemokamo parkavimo kodą keleivis gali atsiimti autobusų stoties informacijoje pateikęs autobuso bilietą. „Parkuok ir važiuok“ paslauga galioja perkant tarpmiestinius „Kautros“ bei tarptautinius „Eurolines“ autobusų bilietus.

Darbinės ar poilsinės kelionės

Keleiviai turės dvi galimybes nemokamai parkuoti automobilius – vieną arba tris paras. Norint parkuoti nemokamai vieną parą bilieto kaina turės būti ne mažesnė nei 7 eurai, parkuojant trims dienoms – ne mažesnė nei 25 eurai.

„Manau ši paslauga puikiai tiks keliaujant darbo reikalais ar poilsiaujant savaitgalį. Nemokamai parkuoti automobilį bus galima iki trijų dienų. Tad gali autobusu keliauti su šeima į pajūrį ar artimąjį užsienį, palikęs automobilį stoties parkinge. Nereikia vargti vairuojant ar nuvykus ieškoti vietos automobiliui, už ją mokėti”, – minėjo stoties vadovė.

„Parkuok ir važiuok“ paslauga galima naudotis perkant autobuso bilietus Kauno autobusų stoties kasose, savitarnos terminale ar internetu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA