Pagaliau iškuoptas vieša išviete tapęs Kalniečių parkas | Kas vyksta Kaune

Pagaliau iškuoptas vieša išviete tapęs Kalniečių parkas

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją neseniai pasiekė skaitytojo, nesupratusio, kaip naudotis atnaujinto Kalniečių parko tualetais, pastabos. Iš medinių lentelių sukaltos užuovėjos be jokių įrenginių tualetus tikrai menkai priminė, o vaizdas viduje toli gražu nedžiugino.

[galerija kiek=”4″]

„Norėčiau pasiteirauti apie rekonstruotame Kalniečių parke įrengtus naujus, kaip galima suprasti, viešuosius tualetus. Jų parke įrengti 3, tačiau neaišku, kaip tokiu atviru tualetu, ant kurio yra ženklas nurodantis, kad jis skirtas moterims, vyrams ir neįgaliesiems, naudotis – už medinių sienų nėra jokių tam skirtų vietų“, – portalui rašė pastabus kaunietis.

Skaitytojas spėjo, kad tuštintis reikia ant medinių sienų ar plytelių. Kito pasirinkimo, iš tiesų, ir nebuvo, o civilizuoto tualeto trūkumas dailiai lentelėmis apkaltame plote jau kėlė tiesiog antinsanitarines sąlygas.

Kauno miesto savivaldybei kovo 15 d. raštu uždavus klausimus apie naujuosius Kalniečių parko tualetus, atsakymo iš pradžių „Kas vyksta Kaune“ nesulaukė. Šiandien savivaldybės Ryšių su visuomene skyriaus specialistams priminus apie svarbią problemą, paaiškėjo, kad ji jau išspręsta.

Skyriaus vyriausiasis specialistas Arnoldas Bukelis portalą informavo, kad pažymėtose vietose kovo 16 d. pastatyti biotualetai. Sutapimas tai ar ne, jie atsirado kitą dieną po „Kas vyksta Kaune“ užklausos. A. Bukelis taip pat pridūrė, kad tualetus prižiūri bendrovė „TOI-TOI Lietuva“, o jie keičiami bus du kartus per savaitę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA