Policija ieško antradienio rytą dingusio kauniečio (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Policija ieško antradienio rytą dingusio kauniečio (atnaujinta)

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities policija skelbia kovo 20 d. namus palikusio ir negrįžusio vyriškio paiešką. Manoma, kad solidaus amžiaus kaunietis iš Šančių galėjo pajudėti į Vaišvydavą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai vykdo 68 metų Viktoro Kino paiešką.

Kaip praneša policija, vyras kovo 20 d. ryte išvažiavo dviračiu iš namų, esančių Kaune, Daujėnų gatvėje, ir iki šiol negrįžo. Spėjama, kad galėjo išvykti link Vaišvydavos miškų.

Vyro požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, žilų plaukų, pliktelėjęs. Vilkėjo juodą striukę, pilkos spalvos megztinį, mėlynos spalvos džinsines kelnes ir buvo su juoda kepure. Vyras išvažiavo vyšninės spalvos moteriško tipo dviračiu „Panter“.

Asmenis, mačiusius ar ką nors žinančius apie Viktoro Kino buvimo vietą, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 303 450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Atnaujinta

Kauno apskrities VPK ketvirtadienio rytą informavo, kad ieškomas vyras rastas sveikas ir gyvas. Kovo 22 d., apie 6.00 val., į Bendrąjį pagalbos centrą paskambino moteris, kuri pranešė, jog matė Panerių gatvėje dviratį besistumiantį vyrą, atitinkantį dingusiojo požymius.

Pareigūnai atvykę rado V. Kiną, kurį apžiūrai pristatė į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vyras buvo išvažiavęs į mišką, kur ir paklydo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA