Fiksuoja skaitytoja: užsukus į parką pasivaikščioti, vaizdas nuliūdino | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytoja: užsukus į parką pasivaikščioti, vaizdas nuliūdino

Skaitytojos nuotr.

Saulėta paskutinė savaitės diena, atrodo, puikiai tinka neskubriam pasivaikščiojimui gryname ore. Nors daugelyje atsinaujinančių Kauno parkų šis sekmadienio ritualas, tikriausiai, būtų malonus, į Gričiupio parką užsukusiai „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai atėmė žadą blogąja prasme.

[galerija kiek=”4″]

„Labai džiaugiuosi tvarkomais ir tarytum iš naujo atgimstančiais Kauno parkais, tačiau Gričiupio parko, jei tą vietą dar galima taip pavadinti, vaizdas siaubingas ir dėl to tikrai labai liūdna… Kaip matote, žalieji plotai tikrąja to žodžio prasme skęsta šiukšlėse“, – portalui rašė Gerda.

Mergina teigė gyvenanti Dainavos mikrorajone: „Į Gričiupio parką šiandien užsukome neplanuotai, ketinome saulėtą dieną išgerti kavos gamtoje. Gaila, šį kartą gamta nuvylė“, – pasakojo Gerda.

Ji pridūrė, kad ant šlaito stovi apleistas namas. Neaišku, ar jame kas gyvena, bet jeigu taip, Gerdos spėjimu, netvarką galėjo sukelti būtent tie žmonės. Vis dėlto, abejotina, ar tiek priteršti galėtų pavieniai žmonės. Panašu, kad šiukšlių kalnai – pastovių ir ilgalaikių veiksmų rezultatas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad apie Gričiupio parko rekonstrukciją prabilta praėjusių metų birželį. Tuomet miesto savivaldybė skelbė, kad pasirašyta teritorijos projektavimo sutartis ir, visų pirma, ketinama tvarkyti parke tekantį upelį, pėsčiųjų takus, įrengti pasyvaus ir aktyvaus poilsio zonas. Visgi kitiems Kauno parkams kylant iš pelenų, Gričiupis kol kas skendi šiukšlėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA