Triukšmavusį vyrą atvykę raminti policininkai prieš save pamatė ginklo vamzdį | Kas vyksta Kaune

Triukšmavusį vyrą atvykę raminti policininkai prieš save pamatė ginklo vamzdį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą Kauno apskrities policijos pareigūnams pranešta, kad triukšmaujama Jonavoje esančiame bute. Policininkams atvykus į nurodytą vietą, tačiau, vyriškis nė negalvojo klausyti jų nurodymų – atstatė šaunamąjį ginklą.

Kaip informavo Policijos departamentas, kovo 17 d., 20.26 val., Bendrajam pagalbos centrui pranešta, jog Jonavoje, P. Vaičiūno gatvėje esančiame bute, garsiai leidžiama muzika.

Į įvykio vietą nuvykus Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos r. Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams, buto duris atidaręs vyriškis, stovėdamas tarpduryje, atsisakė išjungti muziką ir laikydamas rankoje daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą – pistoletą, nukreipė jį į policijos pareigūnų pusę.

Patruliams atsitraukus nuo durų, vyras užsidarė bute. Policijos pareigūnai į minėtas patalpas, esančias antrame aukšte, pateko pro šalia esančio buto balkoną, išlaužus balkonus skiriančią pertvarą ir išdaužus triukšmadario buto balkono durų stiklą.

Viduje sulaikytas 1963 m. gimęs vyras, kuriam nustatytas 1,24 prom. girtumas – viešosios tvarkos trikdytojas uždarytas į areštinę.

Policija pranešė, kad rasti ir paimti du daiktai, panašūs į šaunamuosius ginklus – pistoletus. Vienas jų savadarbis, kitas – „Mauser“ su dėtuve, kurioje buvo dvi 8 mm tūtelės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 287 str. 1 d. dėl grasinimo valstybės tarnautojui panaudojant psichinę prievartą ir 253 str. 1 d. dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA