V. Krėvės prospekte partrenktas per perėją ėjęs žmogus (papildyta) | Kas vyksta Kaune

V. Krėvės prospekte partrenktas per perėją ėjęs žmogus (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Šeštadienį, apie 15 val., „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie nelaimę V. Krėvės prospekte. Čia automobilis kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusį garbaus amžiaus vyrą.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VKP) duomenimis, pranešimas apie įvykį V. Krėvės prospekte, šalia Pasimatymo akligatvio ir parduotuvės „Maxima“, gautas 14.45 val.

Pagal pirminę informaciją, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenktas senyvo amžiaus vyras. Pareigūnai ir medikai tebedirba įvykio vietoje. Apie sužeidimus, budinčio pareigūno teigimu, kalbėti kol kas anksti.

Susisiekus su Kauno greitosios medicinos pagalbos stotimi, budinti darbuotoja sakė, kad tikslesnių žinių apie pėsčiojo būklę nėra – medikai pluša V. Krėvės prospekte, su jais susižinoti kol kas neįmanoma.

Nelaimės liudininkas „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad nukentėjusysis kraujavo. Vyrą parbloškė baltas mikroautobusas, stovintis už žmonių būrelio.

„Turbūt, mėgino mestis į priešingą pusę – stabdymo kelias didelis. O žmogų, gali būti, apakino saulė žiūrint į kairę link „Saulėtekio“, – spėjo portalo skaitytojas.

Papildyta 17.22 val.

Kauno apskrities VPK žiniomis, pėsčiasis į gydymo įstaigą išvežtas be sąmonės. Apie jo būklės pakitimus nepranešta. Pareigūnų teigimu, transporto priemonės vairuotojas buvo blaivus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA