V. Matijošaitis ir D. Trampas tapo komiksų herojais | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaitis ir D. Trampas tapo komiksų herojais

delfi.lt 2018/03/15 19:25
Asmeninio archyvo nuotr.

Kauno senamiestyje, Vilniaus gatvėje, pro praeivių akis neprasprūdo langas, ant kurio stilizuotai vaizduojami du politikai – Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ir JAV prezidentas Donaldas Trampas.

[galerija kiek=”12″]

Viename iš piešinių vaizduojama, kaip D. Trumpas galvoja, kad Kaunas yra puiki vieta naujoms investicijoms, todėl miesto merui pateikia pasiūlymą žymiąja savo fraze: „Hey, lets make Kaunas great again“ (liet. Ei, padarykime Kauną vėl didžiu).

Tačiau V. Matijošaitis turi atsaką kontraversiškajam prezidentui: „Sorry, it’s already great“ (liet. Atleisk, jis jau dabar didis).

Naujai atsidarančios NT „Azaro“ agentūros vadovas Mantas Navikas sako, kad idėja kilo spontaniškai, o pačios patalpos klientams labiau primins lounge stiliaus kavinę nei NT biurą.

Stengiasi paliesti aktualias temas

Be D. Trumpo ir V. Matijošaičio agentūros languose galima išvysti ir kitus Lietuvoje bei pasaulyje gerai žinomus asmenis.

„Piešiniuose stengėmės paliesti aktualias tiek Kaunui, tiek ir visai Lietuvai temas, jas susiedami su mūsų vykdoma veikla. Tai bus „lounge‘as“ be alkoholio, dėl ko nustemba ir piešinyje demonstruojamas visuomenėje žinomas veikėjas“, – apie Lietuvos Respublikos sveikatos ministrą kalba M. Navikas.

„Antrąjame piešinyje palietėme Kaunui ir visai Lietuvai aktualiausią sporto šaką. Galime pasidžiaugti, jog į Lietuvą taip pat atvyksta krepšinį puikiai žaidžiantys legionieriai, kurie sėkmingai daro karjerą bei garsina Lietuvos vardą tarptautinėje arenoje. Kviečiame juos trumpam užsukti į Kauną, o būnant jame užeiti ir pasikalbėti investavimo į NT klausimais“, – garsiąją Ballų šeimyną omenyje turi agentūros vadovas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA