Jazzu atsisveikino su plaukais: krentant sruogoms, riedėjo ašaros | Kas vyksta Kaune

Jazzu atsisveikino su plaukais: krentant sruogoms, riedėjo ašaros

delfi.lt 2018/03/14 13:14
Asmeninio archyvo nuotr.

„Mama, tai tik plaukai“, – „Facebook“ pokalbio su mama ištrauka bei nuotraukomis pasidalijo atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu bei pademonstravo naują šukuoseną – atlikėja nusiskuto plaukus.

[galerija kiek=”8″]

„Seniai norėjau pasikeitimų, bet kadangi esu spontaniška ir pasijaučiau įkvėpta aplinkos, atsikėliau ryte ir tariau: šiandien arba niekada“, – DELFI apie pokyčius kalbėjo Jazzu.

Atlikėja pasakoja, kad į kirpyklą keliavo ne viena. „Su Donatu ir keliais draugais nuėjome į kirpyklą ir sakau: skutam. Tuo metu verkiau, nes paleidau daug nereikalingų dalykų. Dabar jaučiuosi puikiai – taip viskas ir turėjo būti“, – šypsojosi kalbėdama Justė. Atlikėja ne tik nusiskuto plaukus, bet ir tapo šviesiaplauke.

Šiuo metu Tailande viešinti Justė neseniai užvertė svarbų gyvenimo puslapį – baigė dueto kelią kartu su Leonu Somovu. Vos pasibaigus atsisveikinimo turui ji susikrovė lagaminus ir išvyko pas mylimąjį Donatą Ivanauską į Tailandą.

Beje, atlikėja spontaniškai šukuoseną keičia ne pirmą kartą. Dar pernai vasarą gerokai pasitrumpinusi plaukus Jazzu pasakojo, kad viskas įvyko labai netikėtai.

„Vyko filmavimas ir besišukuojant kažkas rado vaikiškas žirklutes – aš pasakiau, kad noriu trumpų plaukų tiesiog dabar. Tai tiesiog per kelias minutes nukirpo“, – tuomet apie pokyčius kalbėjo Jazzu.

Tiesa, tąkart pasidomėjus, ar su nauja šukuosena atlikėja jaučiasi gerai, ji šyptelėjo ir patikino, kad džiaugiasi savimi bei savo išvaizda ir nesureikšmina – plaukai ilgesni ar trumpesni.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA