Trijų automobilių susidūrimas Partizanų gatvėje: eismas persikėlė ant šaligatvių (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Trijų automobilių susidūrimas Partizanų gatvėje: eismas persikėlė ant šaligatvių (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Antradienio popietę dūžtančių automobilių trenksmas nuskambėjo Partizanų ir Birželio 23-iosios gatvių sankryžoje. Čia susidūrė trys transporto priemonės, kurių dvi užtvėrė Partizanų gatvę. Pilietiškų skaitytojų teigimu, maršruto nepanorusius keisti vairuotojus tai privertė „lipti“ ant šaligatvio taip jį gadinant.

Kaip sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis pareigūnas, pranešimas apie avariją gautas 14.38 val. – Partizanų ir Birželio 23-iosios gatvių sankryžoje susidūrė trys automobiliai. Iš nuotraukų matyti, kad tai „Ford“, „Volvo“ ir „Toyota“ markių transporto priemonės.

Į įvykio vietą išvyko policijos pareigūnai, bet jeigu vairuotojams pavyks sutarti, kas kaltas, gali būti pildoma ir eismo įvykio deklaracija. Pirminiais duomenimis, sužeidimų išvengta.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad „Toyota“ ir „Volvo“ transporto priemonėms po smūgio užtvėrus abi Partizanų gatvės juostas, vairuotojai ėmė masiškai pažeisti taisykles apvažiuodami kliūtį šaligatviu ir šalia gatvės einančia veja.

Papildyta 16.23 val.

Intensyvus eismas visiškai tam neskirta kelio dalimi kai kuriems vairuotojams jau irgi baigėsi liūdnai. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informuoja, kad techninė avarija ką tik nutiko ir ant takelio – „Renault“ bumbtelėjo į „Toyota“ galą.

Du automobiliai susidūrė ir ant šaligatvio / Skaitytojos nuotr.

Dar kartą susisiekus su Kauno apskrities VPK budėtoju, šis pranešė, kad vairuotojai nusprendė pildyti eismo įvykio deklaracijas ir policijos paslaugų daugiau jiems neprireikė.

Sistemingas automobilių judėjimas šaligatviu bei veja pareigūnui buvo naujiena – jis patikino, kad sankryžą dar kartą patikrins policijos ekipažas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA