Policijos ieškotą girtą „CityBee“ vairuotoją šalia Kauno sustabdė tik medis | Kas vyksta Kaune

Policijos ieškotą girtą „CityBee“ vairuotoją šalia Kauno sustabdė tik medis

Kauno apskrities VPK nuotr.

Antradienio popietę Kauno vairuotojams įtarimą sukėlė Raudondvario plente keistai manevruojanti „Volkswagen Golf“ transporto priemonė. Trumpalaikės automobilių nuomos įmonei priklausančiu „Golfu“ važiavusio vyro kelionė visai greitai baigėsi A5 kelyje vožusis į medį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, 14.31 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Raudondvario plente, nesaugiai manevruoja automobilis „VW Golf“.

Pareigūnams nedelsiant sureagavus į pranešimą, ieškant minėto automobilio, 14.39 val. pranešta, kad A5 kelyje, netoliese degalinės „Timėjas“ ir A. Stulginskio universiteto, nuo kelio nuvažiavęs ir į medį atsitrenkęs automobilis.

Atvykus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad tai tas pats automobilis, kuris buvo minėtas pirmajame pranešime. Automobilio vairuotojui, gimusiam 1977 m., nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,20 prom. Vyras atskubėjusių medikų pagalbos atsisakė.

Automobilį iš griovio traukė ugniagesiai, atvyko ir greitoji, bet jos paslaugų vairuotojas atsisakė / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA