Pasibaisėjo padavėjų elgesiu: išniekino ir apspjovė Lietuvos valstybės simbolį | Kas vyksta Kaune

Pasibaisėjo padavėjų elgesiu: išniekino ir apspjovė Lietuvos valstybės simbolį

Facebook nuotr.

Lietuvai švenčiant Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, gerai nuotaikai smūgį sudavė vieno Kauno restoranų tinklo darbuotojų elgesys. Sostinėje esančiame restorane „Grill London VCUP“ du darbuotojai išniekino Lietuvos vėliavą.

Istorija viešojoje erdvėje dar vakar pasidalijo tame pačiame restorane dirbęs ir liudininku tapęs barmenas. Žinia apie tokį elgesį sudomino ir žurnalistą Andrių Tapiną, kuris viską išdėstė ir savo savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Kovo 11-ąją į VCUP įsikūrusį restoraną „Grill London“ užsukęs vaikas įteikė nedidelę trispalvę padavėjui, tačiau pastarasis esą nuėjo už baro prie šiukšlių dėžės ir demonstratyviai suplėšęs vėliavą išmetė. Be to, liudininko teigimu, restorano administratorius priėjo ir dar spjovė į vėliavą, pridūręs, kad jie abu yra rusai.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su „Grill London“ rinkodaros vadovu Andriumi Bakanu, šis patvirtino, jog toks įvykis tikrai įvyko ir galėjo tik apgailestauti. „Patikrinome vaizdo informaciją ir nustatėme, kad toks faktas buvo, darbuotojai iš karto buvo nušalinti nuo pareigų. Komandos vardu atsiprašome visų, kuriuos šis įvykis įžeidė. Norime pabrėžti, kad šio darbuotojo padaryti veiksmai visiškai nedera su mūsų propaguojamomis vertybėmis bei žeidžia kiekvieną mūsų komandos narį asmeniškai.“

Anot A. Bakano, tai pirmas toks incidentas restoranų tinklo istorijoje ir nieko panašaus iki šiol nėra buvę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA