Prieš atrankos į „Euroviziją“ finalą kaunietė I. Zasimauskaitė pasidalino svarbia žinia | Kas vyksta Kaune

Prieš atrankos į „Euroviziją“ finalą kaunietė I. Zasimauskaitė pasidalino svarbia žinia

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Sekmadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną rinksis melomanai, su nekantrumu laukiantys momento, kai paaiškės, kas atstovaus Lietuvai šiųmetėje „Eurovizijoje“.

Vienintelė finalininkė iš Kauno Ieva Zasimauskaitė besiruošdama lemiamam pasirodymui Kovo 11-osios vakarą, nepamiršo pasveikinti šalies su Nepriklausomybės atkūrimo metinėmis ir išsakyti savo noro.

„Labai noriu pasveikinti visą Lietuvą su Kovo 11-ąja ir labai džiaugiuosi, kad šiandien turiu garbės atstovauti savo miestui Kaunui „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuris vyks „Žalgirio“ arenoje. Ir aš labai tikiuosi, kad mes visi pakovosime dėl pergalės, ir aš turėsiu galimybę atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje, Lisabonoje“, – vaizdo įraše, kurį socialinio tinklo profilyje pasidalino Kauno miesto savivaldybė, kalbėjo Ieva.

Džiaugiuosi, kad atrankos finalas vyksta mano  mieste, „Žalgirio“ arenoje, norėčiau palinkėti visiems šiandien klausytis širdimi, portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė I. Zasimauskaitė. Pasak jos, šį vakarą svarbiausia ne aklai balsuoti už kažkurį dalyvį, bet įsiklausius siela nuspręsti, kuris bus geriausias. Ir, žinoma, palaikyti savus“, – šyptelėjo geros nuotaikos nestokojanti dainininkė.

Kaunietė atrankos į dainų konkursą finale atliks jautrią baladę „When we’re old“. Paklausta, ko palinkėtų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, atlikėja sakė, jog svarbiausia, kurti savo miestą kartu. Tad tai – pats nuoširdžiausias linkėjimas.

Iš viso dėl galimybės iškovoti laimingą bilietą į Portugalijos sostinėje vyksiantį „Eurovizijos“ konkursą šį vakarą rungsis šeši dalyviai: Ieva Zasimauskaitė, Monika Marija Paulauskaitė, Paula Valentaitė, grupė „The Roop“, Jurgis Brūzga bei Kotryna Juodzevičiūtė.

Atrankos į dainų konkursą, kuriame bus renkamas Lietuvos atstovas, transliacijos pradžia 21 val. per LRT televiziją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA