Per Kovo 11-ąją Kaune „Man-go“ dainavo gyvai | Kas vyksta Kaune

Per Kovo 11-ąją Kaune „Man-go“ dainavo gyvai

Stopkadras

Sekmadienį kauniečiams netrūko geros nuotaikos ir įvairiausių renginių. Didelė dalis miesto gyventojų suplūdo į Kauno rotušės aikštę paklausyti žinomų šalies dainininkų atliekamų kūrinių koncerte „Dainuoju Lietuvą“. Renginys stebino gyvų vokalų skambesiu. Grupės „Man-go“ narė Rima, sako nepabūgusi lipti į sceną ir uždainuoti „gyvai“, nors neseniai išsivadavo iš peršalimo gniaužtų.

„Esame prisitaikiusios prie visokių gyvenimiškų situacijų. Jei kažkurios iš grupės narių vokalas būna šiek tiek labiau prikimęs, scenoje ją pavaduojame sudainuodamos jai priklausančią kūrinio partiją. Juk esame komanda. Tad minties nedainuoti šiandien Kaune tikrai nebuvo, nors visos trys jautėmės nekaip. Viskas įmanoma – toks yra muzikantų pasaulis. Grupė „Man-go“ visuomet dainuoja gyvai“, – kalbėjo grupės „Man-go“ narė Rima.

Pasak jos, kai užklumpa liga ir tenka koncertuoti, grupės narės naudoja įvairiausias priemones, pavyzdžiui, šiandien Rima į pagalbą pasitelkė pastiles, padedančias balsui. Jeigu prireiktų, rankinėje esą yra ir vaistų.

Koncerto organizatorių teigimu, Rotušės aikštės scenoje ne itin gerai jautęsi pasirodė ne tik grupės „Man-go“ merginos, bet ir „Thundertale“ būgnininkas, o grupė „The Station“ net atšaukė pasirodymą dėl prastos savijautos ir aukštos temperatūros.

Kauniečiai Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną klausėsi ir daugiau „gyvai“ koncertavusių atlikėjų – „X faktoriuje“ išpopuliarėjusios Iglės, Martyno Kavaliausko, grupės „Original copy“ ir kitų. Charizmatiškasis dainininkas Vidas Bareikis atlikdamas keletą kūrinių iš naujojo albumo sugebėjo su griausmu įtraukti į veiksmą klausytojų minią ir priversti kauniečius šokti bei dainuoti kartu.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA