Didelio lankytojų antplūdžio sulaukianti mados mugė kovo pabaigoje vyks ir Kaune | Kas vyksta Kaune

Didelio lankytojų antplūdžio sulaukianti mados mugė kovo pabaigoje vyks ir Kaune

Edvinas Zaiden Photography nuotr.

Praėjusį savaitgalį lankytojų antplūdžio susilaukęs „Fashion Bazaar” Klaipėdoje kovo paskutinę dieną persikels ir į Kauną. Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga organizuojamos mados mugės stileivas pakvies pasitikti pavasarį ir atnaujinti savo spintą madingiausiais ir geidžiamiausiais lietuviškų prekinių ženklų gaminiais.

[galerija kiek=”4″]

Pirmoji Lietuvos valstybingumo proga vykusi mugė Klaipėdoje dalyviams buvo išties sėkminga. Dizainerė Diana Paukštytė džiaugiasi sulaukusi gausaus lankytojų būrio ir teigia, kad čia dalyvaudama ji kaskart sutinka naujų lankytojų, dėl kurių plečiasi jos prekės ženklo gerbėjų ratas. Rezultatu patenkinti ir moteriškų drabužių prekės ženklo „Rudnė” atstovai: „Kadangi parodos metu taikome nuolaidas sulaukėme nemažai pirkėjų atėjusių tikslingai. Ši mugė – tai puiki proga prekės ženklams pristatyti naujienas ar išparduoti praeitų kolekcijų likučius, o lankytojai gali asmeniškai susipažinti su prekėmis bei jų kūrėjais. Planuojame dalyvauti ir kituose „Fashion Bazaar” renginiuose ir tikimės vis geresnių rezultatų, puikios nuotaikos ir dar daugiau stilingų lankytojų.”

Kaune vyksiančiose „Fashion Bazaar” mugėse lankytojų lauks ne tik geriausių šalies kūrėjų darbai, bet ir ypatinga organizatorių dovana – 5 nemokamos paskaitos tema „Moterys, atraskime meilę sau”. Seminarų metu bus pasakojama apie meilę sau ir stiliaus kūrimą, vyks šukuosenų bei makiažo pamokos. Paskaitas apie sveiką gyvenseną vesianti lektorė, ilgametę patirtį turinti trenerė ir mitybos specialistė Rasa Vilkienė kvies lankytojus prisiminti naujametinius pažadus ir papasakos kaip pagerinti savijautą, susigrąžinti ir išlaikyti dailią figūrą.

„Yra daugybė faktorių, kurie keičia mūsų kūną ir sveikatą, tai gimdymas, nereguliarus gyvenimo rimtas ar bėgantys metai. Nesvarbu, koks jūsų gyvenimo būdas dabar, supraskite, kad niekada nevėlu pasikeisti. Todėl kviečiu drauge atverti savąjį kelią į sveiką bei aktyvų gyvenimo būdą. Seminaro metu išgirsite ne mitus, o realius patarimus, apie sportą ir sveiką mitybą. Pristatysiu pačios išbandytus ir naudojamus produktus leisiančius lengviau pasiekti užsibrėžtų tikslų. Taip pat vieni pirmųjų turėsite galimybę išgirsti apie inovatyvosios medicinos naujoves, kurios gali pakeisti jūsų gyvenimą.”, – kalba Rasa Vilkienė.

Didžiausiame mados renginyje netrūks stileivų pamėgtų ir gerai žinomų prekės ženklų, tokių kaip „Kum Kum Design“, „Rudnė”, „Terdeco”, „Optimistė”, „Adore”, „Adrika”, „Evalore” ir kiti. O prie įprastų mugės dalyvių prisijungs ir naujos prekių bei paslaugų sritys tad čia kiekvienas ras tai, ko ieško.

Lietuvos valstybės šimtmečio proga kovo 31 dieną Kauno „Žalgirio” arenoje vyks šventiniai „Fashion bazaar” renginiai, kurie pakvies stileivas paslėpti spintoje visus praėjusio sezono rūbus ir atnaujinti garderobą ryškiaspalviais naujausio sezono drabužiais ir aksesuarais!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA