Šiandien moterims siekia sukurti šventinę nuotaiką | Kas vyksta Kaune

Šiandien moterims siekia sukurti šventinę nuotaiką

R. Tenio nuotr.

Kauniečiai kuo toliau, tuo labiau įvairiomis progomis lepina savo moteris ir merginas. Ir ne tik pačias artimiausias, bet ir visas miestietes. Šią Kovo 8-ają prekybos centre „River Mall“ pagalvota apie kiekvieną jų žingsnį: nuo pirmojo kavos puodelio ryte iki nemokamo makiažo, nuo šventinių nuolaidų paklausiausioms moteriškoms prekėms iki 1000 tulpių dovanų.

[galerija kiek=”20″]

Proga susitikti draugėms

Nors visą parą veikiantis „River Mall“ jau ir taip tapo mėgstamu laiką taupančių moterų pasirinkimu, šį ketvirtadienį prekybos centras pavirto savotiška damų šventove: tiek asmenukių su gėlėmis Kaunas turbūt dar nematė. Taip pat ir su makiažais: mašinų aikštelėje buvo galima pastebėti ne vieną damą, ne skubančią užkurti mašinos, o vis dar apžiūrinėjančią naująjį „Eurokos“ visažistės šedevrą veidrodėlyje.

„Nustebinsiu vyrą: iš namų, juk, be makiažo išvažiavau“, – juokėsi sutikta kaunietė, o štai „Topo centre“ prie kavos puodelio plepančios brandžios damos laukė, kol atvyks jų draugė. „Norim, kad visas papuoštų!“ – šypsojosi moterys.

Sveikina nuo ryto iki vakaro

Moteris sveikina ir parduotuvės, kurių klientais kiek dažniau būna vyrai: štai „Fen maisto papildai“ vaišina nemokamais energijos suteikiančiais kokteiliais. Akivaizdu, kad energijos moterims Kaune šiandien netrūksta.

„Pavasaris vėluoja, bet žiedai pas mus ne!“ – juokiasi į piceriją su trimis dukromis bei vyru šventinių Kovo 8-osios pietų užsukusi moteris. Visų rankose – po dvi tulpes. Po vieną nuo tėčio ir po vieną nuo „River Mall“.

Prekybos centras „River Mall“, įsikūręs Jonavos g. 60 šiandien moteris sveikins iki 21 val. Prekybos centras „Maxima“ ir salonas „Pasaulio gėlės“ dirba visą parą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA