Panemunėje rastas negyvo vyro kūnas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Panemunėje rastas negyvo vyro kūnas (papildyta)

Asociatyvi / Evaldo Virkečio nuotr.

Antradienio pavakarę specialiosios tarnybos vyko į iškvietimą, kuriame pasitelkę reikiamas priemones pateko į vieną iš butų, esančių daugiabutyje. Rastas lavonas.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovų teigimu, kovo 6 d., 16:29 val., gautas pranešimas, kad reikalinga pagalba atidaryti buto duris Plento gatvėje

Glaustinėmis kopėčiomis patekta į balkoną, balkone buvo praviras langas, pro jį patekta į vidų, atrakintos buto durys iš vidaus. Viduje rastas vyriškos lyties kūnas (A. K., 19 m.) be gyvybės ženklų.

Atnaujinta 11:40 val.:

Policijos pareigūnai praneša, kad pirminėje, ryte pateiktoje informacijoje įsivėlė tarnybų atstovų klaida. Pasak policijos, kovo 6 d. apie 16.30 val. Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, jog Kaune, Plento gatvėje, keletą dienų nematyti kaimyno.

Nuvykus nurodytu adresu pareigūnai, kartu su priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnais patekę į butą pro balkoną, kambaryje rado vyrą (gim. 1962 m.), kuriam buvo konstatuota mirtis. Kūnas be išorinių smurto žymių. Kauno apskr. VPK atliekamas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA