Žodžių į vatą nevyniojęs Šaras: kai kuriems savo žaidėjams pasakiau, kad sužaidė kraupiai | Kas vyksta Kaune

Žodžių į vatą nevyniojęs Šaras: kai kuriems savo žaidėjams pasakiau, kad sužaidė kraupiai

delfi.lt 2018/03/04 21:01
R. Tenio nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus gimtadienio išvakarėse Kauno „Žalgiris“ įsirašė 21-ają pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Kauniečiai namuose po atkaklios kovos 72:63 įveikė Alytaus „Dzūkijos“ komandą. Ankstyvos dovanos sulaukęs vyriausiasis žalgiriečių treneris spaudos konferencijoje visiškai nedžiūgavo bei davė pylos savo auklėtiniams.

„Labai liūdnos mums rungtynės. Nusileidome „Dzūkijos“ komandai noru, energija bei atsidavimu, o laimėjome tik didesnio talento dėka. Labai keista, nes ir laiko po Eurolygos rungtynių pasiruošti ir atsigauti turėjome daug“, – stebėjosi kauniečių treneris.

Žalgiriečių strategas šiose rungtynėse neįžvelgė nei vieno teigiamo aspekto.

„Visu pirma parodėme nepagarbą sau. Tik vienas geras dalykas, kad iškovojome pergalę, o daugiau aš gerų dalykų absoliučiai nematau. Būčiau žiūrovas, galbūt, būčiau išėjęs anksčiau rungtynių.

Negalime aiškintis, turėjome ir laisvų dienų, o kai kuriems savo žaidėjams, nemeluosiu, į akis pasakiau, kad jų žaidimas atrodė kraupiai“, – žodžių į vatą nevyniojo Šaras.

Antanas Kavaliauskas rungtyniavo tik 5 minutes, vėliau pradėjo šlubuoti ir atsisėdęs ant suolelio krepšininkas į rungtynes nesugrįžo.

„Negalvojame, kad kažkas rimto, bet toks vakaras“, – sakė Š. Jasikevičius.

Alytaus „Dzūkijos vyriausiasis treneris Alaras Varrakas spaudos konferencijoje nuogąstavo, kad kovoti dėl pergalės komandai sutrukdė taiklūs Artūro Milaknio tritaškiai.

„Mums buvo labai sudėtingos rungtynės. Suprantu, kad „Žalgiriui“ tai buvo vienos iš daugelio eilinių rungtynių, tačiau mums, tai labai lauktas mačas. Žaidėme gerai 35 minutes, bet vėliau A. Milaknis pataikė kelis svarbius tritaškius ir mes pasidavėme“, – sakė Alytaus komandos strategas.

„Dzūkijos“ komandą rungtynėse skandino klaidos. Per susitikimą alytiškiai iš viso suklydo net 21 kartą.

„Žalgiris“ visą sezoną žaidžia labai gerai, gerbiu Šarą, bet tikiu, kad žaisdami labai geras rungtynes galime laimėti prieš Kauno komandą. Deja, kai kurie žaidėjai per daug gerbia Šarą ir galbūt, prisibijojo „Žalgirio“, todėl pamiršo elementariausias žaidimo taisykles“, – sakė A. Varrakas.

Dzūkų legionierius Charlesas Collinsonas rungtynėse su „Žalgiriu“ pelnė 11 taškų, nors vidutiniškai per sezoną renka kiek mažiau nei po 5 taškus bei yra vienas labiausiai nepasiteisinusių komandos pirkinių. Pasak alytiškių stratego, po vienerių rungtynių per anksti vertinti žaidėjo sugebėjimus.

„Po vienerių rungtynių negalima kalbėti apie tai, kad žaidėjas patobulėjo. Net ir aš per vieną susitikimą esu pelnęs 16 taškų, nors nebuvau laikomas labai geru krepšininku“, – šyptelėjo „Dzūkijos“ strategas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA