Kas vyksta Kaune kovo 2-4 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune kovo 2-4 dienomis? (Renginių kalendorius)

G. Lažausko nuotr.

Ilgai vėlavus žiemai, galime teigti, kad vėluoja ir pavasaris – nors pradėdami kovo mėnesį jau įžengiame į kalendorinį pavasarį, pavasariškos šilumos dar teks palaukti. Sinoptikai praneša, jog savaitgalį šaltis niekur nesitrauks – naktimis vis dar spaus -15 laipsnių šaltukas, nors saulėtas dangus ir leis pasvajoti apie pavasario džiaugsmus. Detalią orų prognozę rasite čia.

Žiemai karaliaujant, pats geriausias būdas sušilti – pasikviesti pavasarį į širdį. O tai galima padaryti susibūrus su brangiausiais žmonėmis ir apsilankant įvairiuose renginiuose, kurių šį savaitgalį Kaune tikrai netruks.

Vieno lito literatūrinės premijos įteikimas

Penktadienio vakarą Kauno menininkų namuose susiburs visi Kauno literatai ir tradiciškai, kolegiškai įteiks vieno lito literatūrinę premiją. Jau devynioliktąjį kartą vyksiančios ceremonijos metu bus pagerbtas rašytojas Gediminas Jankus. Daugiau informacijos apie laureatą ir renginį rasite čia. Renginys nemokamas.

Hacker games

Jau šį penktadienį prasidės kovo 2-4 d. Santakos slėnyje (adresu K. Baršausko g. 59, Kaunas) vyksiantis 11-asis VšĮ „Versli Lietuva” startuolių komandos „Startup Lithuania“ kartu su KTU „Startup Space“ organizuojamas renginys „Hacker Games”. Jo metu inovatyviausios komandos dėl vertingų prizų rungsis programinės įrangos, žaidimų bei techninės įrangos kūrimo kategorijose. Daugiau informacijos rasite čia. Dalyvavimas nemokamas.

Kauno mišriam chorui „Leliumai“ – 45-eri

Šeštadienio popietę Kauno karininkų ramovė pritrauks visus chorinės muzikos mylėtojus. Su vadovu Dariumi Druskiu priešakyje, mišrus choras „Leliumai“ prisimins 45-erius metus trunkančią muzikinę kolektyvo istoriją, sudainuos geriausiai pažįstamus kūrinius ir bent kelias valandas leis negalvoti apie pasaulio negandas. Koncertas nemokamas.

Lygumų slidinėjimas Kleboniškyje

Spaudžiant nekukliam šalčiui, Viešoji įstaiga „Vandens turistai“ kviečia susiburti visus žiemos mylėtojus Kleboniškio miške. Jei nežinote, ko tikėtis ir bandyti nedrąsu, daugiau informacijos apie jau įvykusius slidinėjimus ir patirtis galite skaityti čia. Dalyvavimas nemokamas.

„Scooter“ „Žalgirio“ arenoje

2018-ųjų pavasaris ilgam įsimins Lietuvos technomuzikos gerbėjams. Kovo 3 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje savo įspūdingą pasaulinio turo „Wild & Wicked“ pasirodymą surengs vokiečių superžvaigždės „Scooter“. Kartu su legendine grupe scenoje pasirodys dar trys pripažinti užsienio atlikėjai: šokių ikonomis vadinami „Brooklyn Bounce“, Vokietijos technomuzikos projektas „U96“ ir europietiškojo repo pionierius Nana. Koncertas mokamas.

Nuotakos spinta 2018

„Nuotakos spinta“ Kaune virsta tikra grožio fiesta. Renginio metu kaunietės ir miesto viešnios galės įsigyti ar apžiūrėti nuotakos spintos drabužinę, kurioje kabo garsių dizainerių siūtų ir salonuose pirktų ar iš užsienio atvežtų suknelių, o stilistės ves trumpą seminarą apie nuotakos stilių, vėliau norinčias pakonsultuos individualiai. Dalyvavimas nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija.

„Žalgiris“– „Dzūkija“

Daugkartinis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionas, Kauno „Žalgiris“, jau eilę metų įrodinėja savo aistrą krepšiniui ir siekia pergalių kiekvienose rungtynėse. Rungtyniavimas LKL yra ne tik puikus būdas tobulinti komandos žaidimą, bet ir pati tinkamiausia vieta dovanoti ištikimiems sirgaliams nuostabų reginį bei sukurti aukšto lygio krepšinio spektaklį. Palaikykite mūsų komandą jau šį sekmadienį! Rungtynės mokamos.

Paroda Babtyno Žemaitkiemio dvare

Kovo 4 d., sekmadienį Babtyno Žemaitkiemio dvare bus atidaryta Vytauto Dubausko ir Rimo Čiurlionio darbų paroda. Po keliolika parodų per savo kūrybinį gyvenimą pristatę dailininkai šįkart sutelkia jėgas ir kviečia Kauno rajono gyventojus ir svečius sekmadienio popietę atrasti laiko ir menui. Apsilankymas nemokamas.

Visą aibę renginių, tradiciškai, galite rasti mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA