Dar vienas Kauno vicemeras netrukus sūpuos pirmagimį | Kas vyksta Kaune

Dar vienas Kauno vicemeras netrukus sūpuos pirmagimį

Asmeninio archyvo / „Facebook“ nuotr.

Kauno miesto mero komandos narių gyvenime – džiugios naujienos. Prieš keletą dienų apie šeimos pagausėjimą pranešė miesto vicemeras Povilas Mačiulis, o pirmąją pavasario dieną geromis žiniomis socialiniame tinkle pasidalino ir vicemero Simono Kairio išrinktoji Deimantė Liubinaitė. Sužadėtiniai laukia netrukus pasaulį išvysiančio vaikelio.

Prie nuotraukos, kurioje matomi jiedu su vicemeru S. Kairiu laikantys vaikiškų drabužėlių derinio detales su užrašais „I love mum“ (aut. past. „Myliu mamą“) ir „I love dad“ (aut. past. „Myliu tėtį“), D. Liubinaitė užrašė: „Tas nepakartojamas jausmas“.

D. Liubinaitė ir S. Kairys / Asmeninio archyvo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai susisiekė su šeimos pagausėjimo laukiančiais sužadėtiniais. „Mažo stebuklo sulauksime jau pavasarį, balandžio mėnesį. Vaikelis pasaulį turėtų išvysti per Simono gimtadienį, bet niekada negali tiksliai žinoti. Esame labai laimingi“, – šyptelėjo D. Liubinaitė.

„Gyvenimo tempas didžiulis, vaiko laukimas viską tarsi pristabdo, leidžia suprasti, kas reikšminga, o kas ne, kas daro tave laimingu, o kas tiesiog leidžiančiu dienas“, – kalbėjo S. Kairys.

Paklausta apie kūdikio lytį pora išliko paslaptinga. Tačiau prasitarė, jog tiek mergaitei, tiek berniukui jau yra išrinkę galimus vardų variantus.

„Jei į pasaulį pasibels dukra – galvojame ją pavadinti Amelijos arba Patricijos vardu. Jei sūnus, – tikrai bus Leonas. Pastarasis vardas patiko abiems ir manome, jog vaikeliui puikiai tiktų“, – kalbėjo D. Liubinaitė ir S. Kairys.

Pasak jų, būsimojo kūdikio kambarys taip pat jau beveik baigtas įrengti, o kraitelio ruošime liko vos kelios smulkmenos.

Atėjus lemtingai dienai sužadėtiniai sako, jog tinkamiausia vieta pirmagimiui išvysti pasaulį būtų Krikščioniškieji gimdymo namai arba Kauno klinikos.

Primename, kad S. Kairys savo išrinktajai D. Liubinaitei pasipiršo 2017 metų rudenį. Savo ranką ir širdį vicemeras pasiūlė per 25-ąjį mylimosios gimtadienį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA