„Kaunas Hockey“ trečiadienį laukia žūtbūtinė kova su vilniečiais | Kas vyksta Kaune

„Kaunas Hockey“ trečiadienį laukia žūtbūtinė kova su vilniečiais

„Kaunas Hockey“ nuotr.

Praėjusį trečiadienį šventę kodiniu pavadinimu „11:0“ savo gerbėjams padovanojusi ledo ritulio komanda „Kaunas Hockey“ vasario 28-ąją grįžta į namų aikštę – Kauno ledo areną „Baltų ainiai“. Paskutinį žiemos trečiadienį kauniečiai namuose pasitiks iš sostinės atvykstančius „Hockey Punks“. Abi komandos pretenduoja į antrąją vietą Lietuvos ledo ritulio čempionato reguliaraus sezono turnyrinėje lentelėje.

Pirmąją vietą yra užsitikrinusi daugkartinė Lietuvos čempionė Elektrėnų „Energija“, o antroji pozicija yra kelialapis į čempionato pusfinalį. Žemiau likusios komandos dar turės rungtyniauti ketvirtfinalyje. Iki šiol čempionate kauniečiai su „pankais“ buvo susitikę triskart ir savo dvikovų sąskaitoje turi vieną pergalę.

„Vilniečių sezonas labai banguotas, mažai varžybų sužaidė geriausia savo sudėtimi, ir nors iškovojo tikrai gražių pergalių, tačiau patyrė ir skaudžių pralaimėjimų“, – apie šio vakaro priešininkus pasakoja „Kaunas Hockey“ kapitonas, Lietuvos ledo ritulio rinktinės narys Vytautas Jagelavičius.

Sportininkas pripažįsta, kad ši akistata visuomet būna sunki: „Varžybose pergalė mums reikalinga ne tik dėl taškų turnyrinėje lentelėje, bet ir kaip motyvacija.“

Kauno komandos vadovas Petras Nausėda priduria, kad ne mažiau motyvuoti bus ir „Hockey Punks“ žaidėjai: „Būsime susikaupę ir kieti savo aikštės pusėje, tikiu, kad komandos puolėjai atliks darbą puolimo zonoje nepriekaištingai“.

Lemiamų Lietuvos ledo ritulio varžybų, kurios gali turėti įtakos šios sporto šakos raidai Kaune, pradžia – 20 valandą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA