Klinikos Kaune gydytojai žino būdą, kaip be skalpelio atjaunėti net 7-eriais metais | Kas vyksta Kaune

Klinikos Kaune gydytojai žino būdą, kaip be skalpelio atjaunėti net 7-eriais metais

Organizatorių nuotr.

Pažangiausios inovacijos leidžia atlikti grožio procedūras neskausmingai ir su kuo mažesne intervencija, o rezultatai stebina iškart. „Thermage CPT“ procedūra atjaunina penkeriais – septyneriais metais be skalpelio! Ši lazerinė technologija, kuria atliekamas odos „termoliftingas“, yra plastinės chirurgijos alternatyva.

[galerija kiek=”4″]

Trečios kartos nauja „Thermage CPT“ sistema procedūros atliekamos I. Kanto gatvėje, Kaune, įsikūrusioje „Era Esthetic Avenue“ estetinės ir lazerinės medicinos klinikoje.

„Era Esthetic Avenue“ / gydytojų komanda

Ilgalaikis efektas ir komfortas

Po šių procedūrų sustangrėja suglebusios, senos kolageno skaidulos, naujos kolageno skaidulos pradeda gamintis iš karto ir procesas tęsiasi 24–36 mėnesius po procedūros, todėl išlaikomas ilgalaikis poveikis.

Akivaizdžiai pagerinama odos išvaizda, ji tampa lygesnė, jaunesnė, stangresnė, pasiekiami ilgalaikiai ir natūralūs pokyčiai. „Liftingo“ efektas, priklausomai nuo organizmo savybių, tęsiasi 5–7-erius metus.

Po procedūros nelieka randų ir nebūna sukritimo, nes trečios kartos naujoji „Thermage CPT“ sistema stimuliuoja kolageno gamybą ir nesukelia jokio randėjimo. Joje integruota atšaldymo sistema ir vibracija, tad procedūra, atliekant naująja „Thermage CPT“ sistema, skirtingai nuo senosios, yra labiau komfortiška.

Naujausios kartos įranga nedegina, nes naudoja monopoliarinę radiobangų energiją, stimuliuoja kolageną ir natūralius odos atsinaujinimo mechanizmus.

Nereikia imti atostogų

Ši procedūra neturi chirurginės rizikos ir poprocedūrinio laikotarpio. Nereikia imti atostogų, norint atlikti „Termažo CPT“ procedūrą – iš karto galima grįžti prie įprastos veiklos ar laisvalaikio.

Naujosios Thermage CPT sistemos privalumai

Procedūros metu pacientai jaučia ne skausmą, o komfortabilią šilumą, ir šiai procedūrai visai nereikalinga anestezija! Todėl naujoji termoliftingo „Thermage CPT“ sistema patentuota ir vadinasi komfortabilia pulsine technologija (angl. Comfort Pulse Technology).

Trečios kartos „Thermage CPT“ procedūrą galima atlikti visose veido ir kūno srityse norint patempti akių vokus, veido ir kaklo odą, kelius, rankas, pilvą, šlaunis ir kitas problematines vietas, atsirandančias senstant odai.

Veido ir kūno odos patempimas

„Thermage CPT“ veido ir kūno odos patempimas atliekamas daugelyje probleminių sričių, kuriose pirmiausiai išryškėja odos senėjimo simptomai.

Atlikus procedūrą veido srityje, odai suteikiama jaunesnė, sveikesnė išvaizda. Veido sritis skirstoma į tris pagrindines zonas, kuriose galima pasiekti atjaunėjimo rezultatų, esant suglebusiai ar raukšlėtai odai, jos laisvumui ir jos pertekliui. Viršutinėje veido srityje dirbama su kakta: pakeliami antakiai ir kaktos oda, sritis apie akis.

Vidurinė veido srityje veikiami skruostai: atliekamas „liftingas“, sumažėja odos poros, palygėja nosies – lūpų klostė. Apatinėje veido srityje stangrinamas veido ovalas, atstatomi jo kontūrai, sumažėja odos suglebimas po apatiniu žandikauliu, palygėja žandikaulio linija, sumažėja ar išnyksta pagurklis, patempiama oda.

Ypač matomi senėjimo procesai vyksta viršutinių ir apatinių vokų srityse. Šios procedūros metu galimas vokų pakėlimas, srities aplink akis lyginimas, raukšlių, maišelių po akimis sumažinimas, patempiama ir stangrinama laisva vokų bei viršutinės skruostų dalies oda.

Efektyvios ir kaklo srityje atliekamos procedūros: kaklo patempimas,  kaklo raukšlių sumažinimas, kaklo odos stangrinimas ir patempiamas.

Procedūra gali būti atliekama ir probleminėse kūno vietose: stangrinimas esant suglebusiai pilvo odai, rankų ir kojų srityse, „pakritusiems” keliams. Taip pat efektyviai naudojama celiulito gydymui.

Kiek laiko trunka termoliftingo Thermage CPT procedūra?

Procedūra, priklausomai nuo srities, trunka nuo 40 minučių iki 3 valandų. Po unikalios termoliftingo Thermage procedūros procesas tęsiasi dar apie 6 mėnesius. Rezultatai yra akivaizdžiai pastebimi ir išlieka ilgam.

Trečios kartos nauja „Thermage CPT“ sistema „Era Esthetic Avenue“ estetinės ir lazerinės medicinos klinikose procedūras atlieka kvalifikuoti gydytojai dermatologai, kurių specializacija – estetinė ir gydomoji lazerinė dermatologija.

Daugiau informacijos apie procedūrą suteiks klinikoje „Era Esthetic Avenue“, I. Kanto g. 18–2, verslo centre „Bokštas“, Kaune.

www.lazerineklinika.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA