Pretendentė į šalies prezidentus kaunietį viešai išvadino idiotu | Kas vyksta Kaune

Pretendentė į šalies prezidentus kaunietį viešai išvadino idiotu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaunietis verslininkas Sigitas Martinavičius paviešino tris akibrokštus, patekusius į jo akiratį per pastarąsias dienas. Žinomas vyras sako, jog po tokių elgesio apraiškų nereikėtų stebėtis savižudybių gausa ar vis didėjančios emigracijos mastais.

„Kas vyksta Lietuvoje? Atėjo laikas, kai Andrius Užkalnis komentuoja „Eurovizijos“ dalyvius per LRT, rašytojai Knygų mugėje sveikina skaitytojus, rodydami jiems vidurinįjį pirštą, seimūnai pareiškia negerbiantys rinkėjų ir vadina juos idiotais. Ir po to stebimės savižudybių gausa ir emigracija (kalba taisyta)“, – savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje rašė S. Martinavičius.

A. Užkalnis tapo „Eurovizijos“ „ekspertu“

Pirmąjį atvejį, kurį verslininkas pamini savo virtualiame įraše, šeštadienį galėjo pamatyti ir išgirsti visi „Eurovizijos“ gerbėjai, nes vykstant nacionalinės Lietuvos atrankos į šį dainų konkursą pusfinaliui, tiesioginės transliacijos metu ekrane buvo galima išvysti ir žurnalistą bei knygų autorių A. Užkalnį.

Pastarasis negailėjo aštrių žodžių atrankos dalyviams, atvirai juos kritikavo, traukdamas į paviršių, jo manymu, silpniausias pasirodymų detales. „Gabrielius Vagelis: man pasirodė labiausiai panašu į Balkanų estradą – tokie dalykai labai retai laimi „Eurovizijoj“. Man tai buvo gana mieguistas, ne „eurovizinis“ „gabalas“. Ir ką sakė viena iš komisijos narių, kad per paprasta vokalinė linija. Tai yra kaip tik gerai, kad labai paprasta – pasižiūrėjus, kokia publika sėdi „Eurovizijoj“, būtent tokios vokalinės linijos ir reikia. Kuo paprasčiau, kuo „saldainiškiau“, tuo – geriau“, – vieną iš pasirodymų šeštadienį komentavo A. Užkalnis.

Tokį akibrokštą pastebėjo ne tik kaunietis S. Martinavičius, bet ir daugelis kitų, nevengdami priminti, jog tiesioginio eterio metu savo nuomonę dėstęs A. Užkalnis iš tiesų neturi jokio muzikinio išsilavinimo ir žinių, kad galėtų svariais argumentais pagrįsti savo nuomonę.

Duoklė klausytojams – vidurinysis rankos pirštas

Įžūloki poelgiai Vilniaus knygų mugėje taip pat neprasprūdo pro kauniečio akis. Didžiausioje šiemet veikusioje Muzikos salėje ant kėdės sėdėjęs dainininkas Aleksandras Makejevas savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje pasidalino nuotrauka, kurioje jis besišypsantis nutaikęs vidurinįjį rankos pirštą tiesiai į fotoaparato objektyvą.

A. Makejevas Vilniaus knygų mugėje / Soc. tinklo „Facebook“ nuotr.

Muzikantas pasidalino užfiksuota akimirka su prierašu: „Aš kaip visada žavus ir nepakartojamas, tuoj prasidės trečioji knygų mugės diena“, – nuotraukos viršuje rašė atlikėjas.

A. Maldeikienė drąsiai rėžė nuomonę apie rinkėjus

Savo pasisakymais socialinio tinklo „Facebook“ komentaruose S. Martinavičių nustebino ir Seimo narė Aušra Maldeikienė, ne kartą minėjusi, jog, jei į prezidentus artėjančiuose rinkimuose nekandidatuos politikė Ingrida Šimonytė, šį postą mėgins užimti ji pati.

Neseniai internete pasirodė kauniečio verslininko komentaras, kuriame jis viešai kritikavo A. Maldeikienę ir kaltino ją melu esą vienos iš konferencijų metu Seimo narės kalboje buvo girdėti daug netiesos – remtasi turimais pasenusiais duomenimis ir nutylėta apie tai, kad nuo 2018-ųjų ūkininkams gerokai pakilo mokesčiai.

Savo nuomonę S. Martinaitis pareiškė ir prie Seimo narės įrašo virtualioje erdvėje, kuriame ji pasidalino vaizdo įrašu ir rašė: „Šios dienos spaudos konferencijos įrašas, kuriame smulkiųjų ūkininkų atstovai išreiškė savo poziciją ir priekaištus nesenai vykusiam Lietuvos ūkininkų suvažiavimui. Kartu su smulkiaisiais, šeimos ir jaunaisiais ūkininkais po konferencijos dar daugiau nei valandą aptarinėjome kelius kaip palengvinti jų kovą su stambiaisiais žemvaldžiais, ir radome būdų kaip kartu veikti, kad pakeistume dabartinę situaciją“.

A. Maldeikienės ir S. Martinavičiaus pokalbis / Soc. tinklo „Facebook“ nuotr.

Verslininkas komentavo: „Galų gale Aušra Maldeikienė suprato, kad ne visi ūkininkai yra vagys, kaip tai darė praeitoje konferencijoje. Tik nesupratau nusikalbėjimo apie kviečius. Pieno irgi ūkininkai gamina daugiau nei išgeriame? Kur čia problema?“

Į savo klausimą S. Martinavičius gavo Seimo narės atsakymą – „gal, tamsta, nekliedėkit ir nerašykit melo. Visada kalbėjau tą patį. Esate idiotas. Bukas idiotas. Išskirtinas kvailys“, – rašė ji.

Po kurio laiko A. Maldeikienė šį savo komentarą panaikino iš savo „Facebook“ profilio srauto. Paklaustas apie tai, kas galėjo pakurstyti tokį politikės pyktį jo atžvilgiu, S. Martinavičius spėliojo, jog tai galėjo būti atsakas į jau minėtą išsamią kritišką jo nuomonę analizuojant ūkininkų padėtį Lietuvoje ir iškėlus į paviršių, pasak jo, melagingą A. Maldeikienės konferencijos metu išsakytą kalbą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA