Raudondvario plente atvira liepsna degė namas (vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Raudondvario plente atvira liepsna degė namas (vaizdo įrašas)

Skaitytojo nuotr.

Bendrasis pagalbos centras (BPC) informavo, kad pirmadienio popietę skubios pagalbos numeriu 112 gautas pranešimas apie Raudondvario plente užsiliepsnojusį medinį namą. Čia sugužėjo gausios ugniagesių pajėgos.

Apie nelaimę BPC pranešta 15.01 val. – centras informuotas, kad Raudondvario pl. 143 stovintis medinis namas dega atvira liepsna.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kauno apskrities PGV Operacinio vadovavimo skyriaus (OVS) specialistas sakė, kad į įvykio vietą atvažiavo penkios autocisternos ir štabo automobilis. Šiuo metu liepsnos aptramdytos, iš pastato išneštas dujų balionas.

Pirminiais duomenimis, žmonės gaisro metu nenukentėjo.

Papildyta 15.39

Gaisras lokalizuotas – gesinamas trimis B tipo švirkštais. Nukentėjusių žmonių nėra. Viena pastato savininkių, garbaus amžiaus moteris, išėjo pas kaimynę – neseniai atvyko kito namo galo šeimininkas. Anot OVS specialisto, didžiulė bėda, kad žmonės prarado pastogę smarkiai spaudžiant šalčiams.

Pašnekovo žiniomis, pastatas turi bent du savininkus – viena patalpa, iš pažiūros, yra nenaudojama. Medinis vieno aukšto su palėpe ir veranda smarkiai apdegė – ugnis siautėjo pirmame aukšte, buvo besimetanti į pastogę. Kovojant su liepsnomis atvertas stogas, sulietos patalpos pirmame aukšte.

Liko stovėti sienos, stogas, tačiau viskas apdūmyta, apsmilkę ir sulieta. Antram šeimininkui priklausančiam priestatui-verandai, pasak Kauno apskrities PGV atstovo, didelė žala nepadaryta, tik gavo šiek tiek dūmų – pokalbio metu pravėdinimui buvo atsukinėjamos priestatėlio plokštės.

Gaisro priežastį nustatinės tyrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA