Ilgakiemyje užsiliepsnojo medienos perdirbimo įmonė (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Ilgakiemyje užsiliepsnojo medienos perdirbimo įmonė (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienio popietę spaudžiant smarkiam šalčiui, Ilgakiemio kaime karšta. Gautas pranešimas, kad čia dega medienos perdirbimo įmonė – į nelaimės vietą išsiųstos Kauno ugniagesiai, greitoji medicinos pagalba ir policija.

Bendrasis pagalbos centras informavo, kad vasario 25 d., 15.48 val., skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno rajone užsiliepsnojo medienos perdirbimo įmonės pastatas.

Į Garliavos apylinkių seniūnijoje esantį Ilgakiemio kaimą, adresu Technikos g. 9, išskubėjo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV), greitosios medicinos pagalbos ir vyriausiojo policijos komisariato ekipažai.

Papildyta

Kaip pranešė Kauno apskrities PGV Operacinio vadovavimo skyriaus budinčio specialistas, į Ilgakiemį suvažiavo 5 autocisternos ir štabo automobilis. Apie 17 val. gaisras buvo lokalizuotas ir beveik likviduotas.

Ugnies židiniu buvo pjuvenų saugykla – iš čia liepsnos persimetė į pastato stogą. Anot pašnekovo, didelis dangos plotas nesudegė, tačiau kovojant su gaisru apie 20 kv. m stogo nuardyta.

Žmonės nelaimės metu nenukentėjo. Medienos apdirbimo cechas priklauso bendrovei „Madisonas“, kuri turi biurą ir Kauno mieste, Aleksote.

2004 m. veiklą pradėjusi įmonė užsiima medienos perdirbimu, gamina įvairios paskirties medinius statinius ir baldus, kurių didžiąją dalį eksportuoja į Europos ir kitas šalis.

„Madisono“ direktoriaus Šarūno Galubavičiaus teigimu, didelių nuostolių nepatirta – gaisrą, greičiausiai, sukėlė šalia pjuvenų išpilti karšti pelenai. Nelaimė laiku pastebėta ir įrenginiai nukentėjo visai nedaug. Tikslią gaisro priežastį nustatinėja tyrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA