Avarija magistralėje Kaunas-Klaipėda: uždarytas eismas viena puse (vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Avarija magistralėje Kaunas-Klaipėda: uždarytas eismas viena puse (vaizdo įrašas)

„Kas vyksta Kaune“, DELFI inf. 2018/02/21 17:33
„Facebook“ grupės „Kur stovi policija“ nuotr.

Trečiadienio popietę avariją magistralėje A1, už Kryžkalnio, patyrė miškavežis. Ant šono virtęs vilkikas „Scania“ su priekaba užtvėrė dvi eismo juostas, važiuojamojoje dalyje pabiro stori rąstai.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, avarija įvyko apie 16.30 val. 221 magistralės kilometre, ties aukščiausia kelio vieta važiuojant link Klaipėdos.

Miškovežis ir išvirtę rąstai užtvėrė abi juostas / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija“ nuotr.

Kaip pranešama Lietuvos automobilių kelių direkcijos portale „eismoinfo.lt“, dėl įvykio padarinių šalinimo uždaryta dešinė magistralės pusė, įvykio vietoje eismą reguliuoja policija.

Tauragės policijos atstovė spaudai Aušrinė Valantiejienė DELFI sakė, kad eismas nuo aukščiausios automagistralės vietos yra nukreipiamas į Žemaičių plentą, kitaip tariant – 197 kelią.

Pasak pareigūnės, automagistralė Kaunas–Klaipėda bus uždaryta iki vakaro, nes išbyrėjo daug rąstų, juos reikia pašalinti nuo kelio.

Į įvykio vietą išskubėjo ne tik policija, bet ir ugniagesiai – jie padės surikti rąstus. Miškavežio vairuotojas patyrė šoką, tačiau, pasak policijos, medikų pagalbos jam neprireikė.

Kodėl transporto priemonė apvirto ant šono, dar nežinoma. Įvykis tiriamas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA