Per šventinį piką vairuotojus pasitiko neveikiantis šviesoforas | Kas vyksta Kaune

Per šventinį piką vairuotojus pasitiko neveikiantis šviesoforas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Vasario 16-osios išvakarėse mieste automobilių eismas itin suintensyvėjo. Sudėtingos situacijos tikrai nepagerino Savanorių prospekto ir Žemaičių gatvės sankryžos šviesoforas, daliai vairuotojų „liepęs“ stovėti neribotą laiką.

Skaitytojai „Kas vyksta Kaune“ pranešė, kad iš dalies sugedo minėtoje sankryžoje stovintis eismo reguliavimo prietaisas – užstrigo papildoma šviesoforo sekcija, leidžianti arba draudžianti iš Savanorių prospekto sukti kairėn į Žemaičių gatvę link Kristaus Prisikėlimo bažnyčios.

Šioje vietoje akimirksniu susidarė spūstys – galima spėti, kad galimybės pagal taisykles pasukti į kairę neturintys vairuotojai ėmė masiškai rikiuotis į antrąja juostą važiuoti tiesiai, o tai sumažino visos gatvės pralaidumą miesto centro kryptimi.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su šviesoforus eksploatuojančios bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ budinčiu darbuotoju, šis patikino, kad apie nesklandumus žinoma, taisyti blogai funkcionuojančio šviesoforo išsiųsti darbininkai. Visgi, kada gedimas bus pašalintas pašnekovas tiksliai nežinojo.

Jis taip pat pridūrė, kad įrenginys šioje sankryžoje yra visiškai naujas, o lygiai toks pat gedimas fiksuotas buvo ir dieną.

Tuo tarpu kauniečiai taip pat dalinasi informacija apie kamščius Neries krantinėje važiuojant link centro ir Šv. Gertrūdos, Birštono gatvėse, Karaliaus Mindaugo prospekte važiuojant link „Akropolio“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA