Liepsnos Kauno rajone pasiglemžė moters gyvybę (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Liepsnos Kauno rajone pasiglemžė moters gyvybę (papildyta)

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Vasario 15 d. vakarą Bendrajam pagalbos centrui (BPC) pranešta, kad dega namas Piliuonos kaime, Kauno rajone. Pranešėjai informavo, kad viduje gali būti žmonių – į įvykio vietą išskubėjo ugniagesiai ir greitoji medicinos pagalba.

Kaip rašoma BPC pranešime, iškvietimas gautas 18.37 val. Pagalbos prašyta adresu Kaštonų g. 13. Gaisro gesinti išvažiavo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) pajėgos.

Kauno apskrities PGV budintis specialistas patvirtino, kad į įvykio vietą išsiųsti ugniagesiai, tačiau daugiau informacijos pateikti dar negalėjo, kadangi buvo pakeliui į Piliuoną. Anot jo, name buvo vienas žmogus.

Greitosios medicinos pagalbos stoties vyresniosios gydytojos teigimu, nelaimės vieton važiavo ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Jos žiniomis, name buvo moteris, kuri galėjo nukentėti – medikai ką tik nuvykę, dirba – plačiau apie moters būklę stoties darbuotojai dar nežino.

Papildyta 20.21

Kauno apskrities PGV budėtojas buvo degimas kambaryje ir koridoriuje – žuvo name gyvenusi moteriškė. Kūnas buvo apanglėjęs, galima sakyti, kad žmogus sudegė, ne žuvo nuo apsinuodijimo smalkėmis.

Išdegė minėtas kambarys ir koridorius, visas namas nesudegė. Pastatas mūrinis, vieno aukšto, stogas dengtas skarda, jo kraštinės – maždaug 11 m ir 7 m.

Gaisro priežastis nustatinėjama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA