Kauniečių dovanos „X faktoriaus“ favoritams: nuo energetinio gėrimo iki supermenų kostiumų | Kas vyksta Kaune

Kauniečių dovanos „X faktoriaus“ favoritams: nuo energetinio gėrimo iki supermenų kostiumų

Organizatorių nuotr.

Populiarusis televizijos projektas „X faktorius“ priartėjo prie kulminacijos – sekmadienį vyksiančiame finale paaiškės nugalėtojas. Ta proga kauniečiai išsakė, ką jie palaiko šiame konkurse ir kieno pergalės tikisi.

[galerija kiek=”4″]

Savaitgalį viena iš populiariausių kauniečių ir miesto susitelkimo vietų yra prekybos miestelis „Urmas“. Čia sutikti kauniečiai beveik vienbalsiai tvirtino, kad projektą turėtų laimėti didieji scenos šoumenai, vaikinų duetas „120“. Paaiškėjo, kad išties didelė dalis pašnekovų atidžiai stebi šio projekto laidas ir nuoširdžiai už juos serga.

Paklausti, ko labiausiai norėtų palinkėti savo favoritams, ir ką jiems padovanotų, jei turėtų tokią galimybę, kalbintieji kauniečiai linkėjo tapti tikrais scenos grandais, o dėl dovanų nuomonės išsiskyrė, bet dažniausiai tai nebuvo labai įprasti dalykai.

Seserys Lauryna ir Justina sakė, kad joms labiausiai patinka „X faktoriaus“ dalyvė Justė. „Galvojam, kad ji tikrai gali laimėti, tad ir mes palaikom, – šypsojosi merginos. – Bet ir „120“ gali laimėti, nes daug žmonių juos mėgsta. Nors mes manome, kad jų dainavimo talentas nėra toks stiprus, labiausiai jie pelno simpatijas surengdami įspūdingus šou.“

Kita pašnekovė, Kristina, taip pat galvoja, kad pergalę šiemet turėtų švęsti „120“ vaikinai.

„Mes, kaip biržiečiai iš pradžių su šeima palaikėme Daną, nes jis taip pat iš Biržų. O dabar, kai jo projekte nebeliko, tai už „120“. Pradėjom žiūrėti dėl savo kraštiečio, įsitraukėm ir dabar jau stengiamės nepraleisti nė vienos laidos. Labai gera pramoga sekmadienio vakarais. Ką padovanočiau „120“? Oi, sunku pasakyti, bet tai tikrai turėtų būti kažkas nerimto“, – juokėsi pašnekovė.

Kornelija ir Akvilė taip pat prognozavo „120“ pergalę. „Ir mums pačioms jie labiausiai patinka. Turėtų laimėti, nes atrodo tiesiog sutverti scenai, tokie linksmi. Labai laukiam jų pasirodymų kiekvieną savaitę, žiūrim kartu su visa šeima, labai smagu“, – pasakojo merginos.

Kaunietė Vaida sakė, kad ją stebina „X faktoriaus“ dalyvės Justės sėkmės paslaptis, o savo simpatijų neslėpė taip pat duetui „120“.

„Jie kaskart sugeba paruošti vis kitokį šou ir tie pasirodymai visada būna labai įspūdingi. Jie labai artistiški ir profesionalūs, tad pergalė tikrai turėtų būti jų. Jei būtų tokia galimybė, tai padovanočiau supermenų kostiumus, jie jiems abiems žiauriai tiktų“, – sakė mergina.

Tuo tarpu Milda linkėjo „120“ vaikinams kuo greičiau tapti tikromis scenos žvaigždėmis ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.

„Tam talento jie tikrai turi. Labai smagu, kad kiekvieną sekmadienio vakarą jie suteikia tiek gerų emocijų visai Lietuvai. Juk to mums labai trūksta. O padovanočiau jiems energetinio gėrimo, norėčiau pasižiūrėti, kaip jie atrodytų jo išgėrę, jei jau ir šiaip nenustygsta vietoj“, – šmaikštavo pašnekovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA