Automobilių rodeo tęsiasi – vertėsi dar viena mašina | Kas vyksta Kaune

Automobilių rodeo tęsiasi – vertėsi dar viena mašina

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Nuotykių Kauno vairuotojams šiandien vis negana. Anksčiau šią popietę ant šono mašina gulė Tunelio gatvėje, o apie 15 val. dviejų automobilių avarija, po kurios viena transporto priemonė atsidūrė ant stogo, fiksuota Aleksote.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai patvirtino, kad tokia avarija Veiverių gatvėje įvyko – jos metu susidūrė du automobiliai. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, ant stogo gulė „Citroen Berlingo“, kuri susidūrė su „BMW“ transporto priemone.

Su portalu susisiekęs avarijos liudytojas teigė, kad „Citroen“ važiavo pagrindiniu keliu, o „BMW“ suko is šalutinio. „Saulė spigino, atsispindėjo nuo šlapio asfalto, „BMW“ vairuotojas nepastebėjo „Citroen“ – smūgis į šoną, automobilį sumėtė ir jis vertėsi ant stogo“, – sakė kaunietis.

Anot pareigūnų, žmonės susidūrimo metu sužaloti nebuvo – vairuotojai nusprendė pildyti eismo įvykio deklaraciją.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai tuoj pat pastebėjo neįprastą apsivertimų sutankėjimą. „Kas čia šiandien taip mašinas guldo ant šono Kaune“, – rašė vienas kaunietis. Kiti spėjo, kad vyksta įmantresnio apsivertimo konkursas, o treti juokavo, kad Dakaro ralyje Benedikto Vanago viražų prisižiūrėję kauniečiai „daro“ stogus.

„Kas vyksta Kaune“ klausia skaitytojų – ar šiandien ryškiai švietusi saulė smarkiai apsunkino eismo sąlygas? Kaip kovojote su akinančiais atspindžiais?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA