Vyks Kaune šią savaitę (vasario 6-8 dienomis) | Kas vyksta Kaune

Vyks Kaune šią savaitę (vasario 6-8 dienomis)

R. Tenio nuotr.

Metai bėga greitai ir štai įsibėgėja jau antrasis mėnuo – vasaris. Šįkart jis pasižymės išties žiemiškais orais – visą savaitę termometrai stulpelis laikysis žemiau nulio, netruks ir sniego. Detalią orų prognozę rasite čia.

Pirmadienį Kauną sudrebino reakcija į Andriaus Tapino socialiniuose tinkluose išplatintą žinutę apie Kauno „Cinamon“ kino teatro repertuarą. Taip pat paaiškėjo, kiek kainuos antrasis Laisvės alėjos rekonstrukcijos etapas.

Antradienį Kauno miesto savivaldybėje netruks karštų diskusijų – vyks Kauno miesto tarybos posėdis. Jo metu bus aptariami svarbiausi kauniečiams klausimai – tarybos nariai diskutuos apie nekilnojamojo turto mokesčių lengvatas, keleivių vežimo vietinio susisiekimo autobusais, troleibusais ir maršrutiniais taksi tarifų Kauno mieste pakeitimus, miesto bendradarbiavimą su užsienio miestais. Naujienas apie tarybos sprendimus galėsite sekti ir mūsų portale.

Po įtemptos darbo dienos, visi kauniečiai taip pat yra kviečiami į nemokamą filmo „Septintasis antspaudas“ peržiūrą. Specialųjį Kanų kino festivalio žiuri prizą laimėjusią kino juostą stebėti padės menotyrininkė Vilma Kilinskienė. Daugiau informacijos rasite čia.

Trečiadienį Mero savivaldybėje lauks uždarosios akcinės bendrovės „Girteka” atstovų vizitas, posėdžiai įvairiais klausimais. Tuo tarpu vicemerė Rasa Šnapštienė vyks į Vilnių, kur jos laukia susitikimas su su Švietimo ir mokslo viceministru Gražvydu Kazakevičiumi, susitikimo metu gali būti aptarta Kauno Šv. Mato gimnazijos ateitis.

Ketvirtadienį , kol meras bus užsiėmęs einamųjų klausimų sprendimu, Kauno miesto vicemeras Simonas Kairys dalyvaus pasitarime su VšĮ „Kaunas In” atstovais.

Daug veiklesnis mažasis savaitgalis bus kauniečiams – Kauno miesto muziejaus rotušės skyriuje atidaroma paroda „Kitokio laiko nuojauta“, kurioje bus eksponuojamos fotografijos iš Stanislovo Lukošiaus archyvo, saugomo Kauno miesto muziejuje. Šia paroda pradedamas trijų parodų ciklas, kuriuo siekiama plačiau pristatyti šio autoriaus asmenybę, darbus, jų vertę Kauno miestui. Daugiau apie parodą galite rasti čia. Taip pat Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos Jaunimo, meno ir muzikos skyriuje vyks rašytojo Tomo Vaisetos kūrybos vakaras ir knygos „Orfėjas, kelionė pirmyn ir atgal“ pristatymas, skirtas „Metų knygos rinkimams“. Daugiau informacijos rasite čia. Renginiai nemokami.

Savaitgalio renginių apžvalgą portale „Kas vyksta Kaune“ skaitykite penktadienį. O jei norite savaitgalio veiklas susiplanuoti anksčiau, visą renginių kalendorių galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA