Prie Kleboniškio tilto į avariją pateko apsaugos automobilis | Kas vyksta Kaune

Prie Kleboniškio tilto į avariją pateko apsaugos automobilis

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Sekmadienio vakarą nelaimė užfiksuota Jonavos gatvės gale, prie nusukimo į Islandijos plentą. Čia susidūrus apsaugos tarnybos automobiliui su kita lengvąja transporto priemone, vienas žmogus išvežtas į ligoninę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, 18.31 val. gautas pranešimas, kad saugos tarnybos automobilis susidūrė su „Volkswagen Golf“. Anot grupės „Kur stovi policija Kaune“ narių, įvykyje sudalyvavo tarnybos „Jungtis“ transporto priemonė.

Iš nuotraukos matyti, kad nelaimė įvyko Jonavos gatvės gale, reguliuojamoje sankryžoje priešais Kleboniškio tiltą, kurioje gatvė kertasi su užkilimu į Islandijos plentą Vilniaus kryptimi.

Vienas iš avarijos dalyvių po įvykio prastai pasijautė – jis greitosios medicinos pagalbos automobiliu išvežtas į gydymo įstaigą. Kuriuo ekipažu vykęs žmogus buvo sužeistas, tiksliai pasakyti budintis policininkas negalėjo.

Į įvykio vietą iškviestos ir ugniagesių pajėgos. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budėtojo teigimu, prispaustų žmonių nebuvo, gelbėtojai tik sušlavė nuolaužas, pažirusias 20 kv. m plote. Eksploataciniai automobilių skysčiai, pareigūno žiniomis, neištekėjo.

Abu vairuotojai blaivūs, avarijos kaltininkas nustatinėjamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA