Naktį virš Kauno skriejo sraigtasparnis – ieškoma dingusi moteris | Kas vyksta Kaune

Naktį virš Kauno skriejo sraigtasparnis – ieškoma dingusi moteris

„Kas vyksta Kaune“, „Rinkos aikštė“ inf. 2018/02/04 14:20
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad vėlų šeštadienio vakarą, prieš vidurnaktį, virš Vilijampolės ir Šilainių pastebėjo žemai praskrendantį sraigtasparnį. Aiškėja, kad oro transporto priemonė kilo ieškoti Kėdainių rajone dingusios moters, tačiau operacija nepavyko. Šiandien paieškos tęsiamos.

Kaip portalą informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, sraigtasparnis naktį skrido į Kėdainius ieškoti dingusios moteris, tačiau dėl prasto matomumo – žemai kybojusių debesų – operaciją teko nutraukti ir grįžti. Šiandien paieška tęsiama, orlaivis dirba.

Policijos duomenimis, vakar gauta informacija, kad Kėdainiuose dingo sunkiai aplinkoje besiorientuojanti moteris, gimusi 1950 m. Kadangi antžeminės policijos ir kinologų pajėgos rezultatų nedavė, šiandien prie jų prisijungė Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) sraigtasparnis.

Lietuvos Karinių oro pajėgų vado asmeninio štabo vyr. specialistė Ingutė Rukaitė patvirtino, kad naktį kilo ir į bazę buvo grąžintas būtent oro pajėgų sraigtasparnis, o šiandien paiešką iš oro organizuoja VSAT.

Kėdainių naujienų portalas „Rinkos aikštė“ praneša, kad moteris yra Pelėdnagių kaimo gyventoja – kaip tik šios gyvenvietės apylinkėse dirba policijos pajėgos, o šiandien ratus suka ir sraigtasparnis. Moteris vietiniams yra gerai žinoma, ji turi psichinę negalią.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA