„Happeak“ – apie tai, kodėl vasaris yra madingų kūdikių bei madingų tėčių mėnuo | Kas vyksta Kaune

„Happeak“ – apie tai, kodėl vasaris yra madingų kūdikių bei madingų tėčių mėnuo

Organizatorių nuotr.

„Mamos puošiasi visus metus, o štai tėčiai dažnai yra kuklesni – laukia ypatingos progos ar ypatingos nuolaidos. Nusprendėme, kad vasarį, meilės mėnesį, puikiai atrodyti turėtų visi: nuo mažiausio iki didžiausio, nuo mamytės iki tėčio, todėl skelbiame net iki 50 proc. nuolaidas VISAM asortimentui“, – šypsosi drabužių linijos visai šeimai „Happeak“ atstovė Toma ir prideda, kad ypatingas dėmesys šį mėnesį skiriamas ir kūdikių asortimentui – juk kas skleidžia daugiau meilės negu patys patys mažiausi?

[galerija kiek=”4″]

Prailginti marškinėliai judriausiems

„Kūdikių madoje svarbiausia suderinti praktiškumą, kokybę ir dailumą. Štai, pavyzdžiui, kurdami marškinėlius šaltesniam sezonui atkreipėme dėmesį į jų ilgį – juk mažyliai nuolatos juda, todėl reikia sugalvoti, kaip garantuoti, kad jų pilvukas visada liks saugiai uždengtas“, – pasakoja pati dvynukus auginanti Toma.

„Jeigu atkreipsite dėmesį, dažnai šios praktiškos detalės ir tampa jaukaus stiliaus akcentais. Lygiai taip pat ir kalbant apie medžiagas: madinga yra tai, kas natūralu: pavyzdžiui, ekologiška, itin švelni, plona medvilnė. Juk tokiu metų laiku svarbu ne tik nesušalti, bet ir per daug nesušilti, o sušilus turime garantuoti, kad audinys nesulaikys vaiko odelei nemalonios drėgmės. Beje – kokybiškus audinius ypač įvertina ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantys bei visada praktiški tėčiai“.

Piešinukai, nukeliantys į pasaką

„Klientai pastebi bei džiaugiasi ir tuo, kad į madą ir pasiūlą grįžo „gerietiški“ piešinėliai – tai ypač mieli personažai su kuriais vaikai iš karto susidraugauja. Kai kurie tėvai pastebi, kad naujos kolekcijos piešinėliai primena pasakų iliustracijas – jie žadina vaikų vaizduotę ir skatina svajoti. Teko girdėti ir komplimetų, kad jie tinka būtent švelniam lietuviškam charakteriui“, – šypsosi pašnekovė.

 

„Happeak“ stengiasi suvienyti šeimą į vieną jaukų stilių – tai jau nebe apranga, tai „happy“ gyvenimo būdas“, – pasakoja Toma ir kviečia apžiūrėti kolekcijas bei pasinaudoti iki 50 proc. nuolaidomis visam asortimentui.

„Happeak“ parduotuvę rasite Kaune, adresu Laisvėl al. 45

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA