Skundžiasi ne tik Kaunas: A. Tapinas pasibaisėjo maisto deriniu ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Skundžiasi ne tik Kaunas: A. Tapinas pasibaisėjo maisto deriniu ligoninėje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Žurnalistas ir visuomenininkas Andrius Tapinas asmeninėje socialinio tinklo paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuotas lėkštėje esantis Jurbarko ligoninės maistas, skambiai pavadintas „šimtmečio rieke“.

Ne kartą portale „Kas vyksta Kaune“ dalinomės skaitytojų skundais dėl miesto ligoninėse patiekiamo vargano maisto. Šiuo atveju A. Tapinas fiksuoja Jurbarko ligoninės ligoniams patiekto maisto davinį.

V. Uosės nuotr.

„Apie ligoninių maistą esu kalbėjęs ir rodęs ne kartą, bet Jurbarko ligoninė temą pakelia į kokybiškai naują lygmenį. Juodos duonos riekės ir bulvių košės derinys, ligoninės dietologų nuomone, tikriausiai yra naujas proveržis modernioje medicinoje. Įdomu, ar Jurbarko rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius ryžtųsi iššūkiui paskanauti Šimtmečio Riekės“, – teiraujasi A. Tapinas.

Pasak jo, pagal trejų metų sutartį maistą Jurbarko ligoninei tiekia maisto baisumu žymusis „Kretingos maistas“.

„Sutarties suma – 588 000 eurų, tai kur čia už tokias ašaras kažką daugiau nei duonos riekę patieksi. „Kretingos maistas“ 2013 jau buvo užlėkęs nustačius, kad Jurbarko ligoninėje vaikams tiekia nekokybišką ir nesubalansuotą maistą, bet tai jiems netrukdo ir toliau laimėti šimtatūkstantinius konkursus“, – negailėdamas kritikos rašė žurnalistas.

Klausiame kauniečių: ar maisto skonis ir jų deriniai Kauno ligoninėse jus taip pat vis dar piktina ir kelia nuostabą?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA