Atidaryta jau penktoji „Can Can“ picerija Kaune | Kas vyksta Kaune

Atidaryta jau penktoji „Can Can“ picerija Kaune

R. Tenio nuotr.

Trečiadienį prekybos centre „River Mall“ duris atvėrė nauja „Can Can“ picerija. Pagaliau ir į šią vietą užsukantys kauniečiai bei miesto svečiai ras, kur numalšinti alkį ar tiesiog pasišnekučiuoti su bičiuliu prie kavos puodelio.

[galerija kiek=”12″]

Tinklo „Can Can“ picerija, traukianti praeivių žvilgsnius jaukiu, šiuolaikišku ir moderniu interjeru, jau penktoji Kaune. Jos įkūrėjai sako, jog savo tradicijos – įsikurti dižiuosiuose miesto prekybos centruose, laikėsi ir šį kartą. Strategiškai geroje vietoje, Jonavos gatvėje 60, esanti picerija veiks kasdien nuo 10 iki 22 val.

Išskirtiniai pasiūlymai visą mėnesį

„Jau nuo vakar lankytojus stebiname viliojančiais pasiūlymais, ir visą mėnesį visus pietaujančius vaišinsime nemokamos kavos puodeliu ar gardžiais ledais. Mažiesiems svečiams taip pat skiriame išskirtinį dėmesį. Paruošėme specialiai jiems kurtus užkandžius, o nuotaikos užtaisą palaikome dovanodami spalvingus balionėlius“, – šypteli picerijų tinko „CanCan“ vadovė Rūta Grincevičienė.

Desertų mėgėjams siūlomas, teigiamai kitose „Can Can“ tinklo picerijose įvertintas atnaujintas desertų meniu: burnoje tirpstantys desertai su uogomis, šokoladu ir obuoliais.  „Jie ne tik gražūs, bet ir labai skanūs, puikiai dera su karštomis arbatomis“, – pataria Rūta.

Limonado mėgėjams picerijos padalinio įkūrėjai taip pat turi gerų žinių – vyksta akcija „Nesibaigiantis limonadas“, kurios metu užsisakę vieną litrą limonado, svečiai gali mėgautis tokiu jo kiekiu, kokio tik geidžia širdis.

Taip pat, pašnekovės teigimu, šiame bei kituose „Can Can“ padaliniuose apsilankę studentai, turintys galiojantį Lietuvos studento pažymėjimą, gali pasinaudoti momentine 10 procentų nuolaida sąskaitos sumai apmokėti.

Stebins Lietuvos šimtmečiui skirtais patiekalais

Artėjant šalies valstybingumo šimtmečiui „Can Can“ atstovai sako parengę išskirtinį „Istorija su prieskoniu“ meniu, kuriame nestinga naujienų, skirtų pagerbti šią Lietuvai įsimintiną datą.

„Išradingi virtuvės šefai gamindami patiekalus skleidžia istorinius, gomurį pamaloninančius kerus. Lankytojai jau dabar gali paskanauti keturių naujų patiekalų. Jų sudėtyje vyrauja išskirtinai lietuviška dvasia dvelkiantys produktai bei pagardai“, – intriguoja R. Grincevičienė.

Platus pasirinkimas ir sotūs pietūs už patrauklią kainą

Paklaustas apie tai, kokį valgių asortimentą renkasi į „Can Can“ pasistiprinti užsukę kauniečiai, pašnekovė teigė, jog picos vis dar išlieka paklausiausiomis. „Tačiau mūsų valgiaraštyje – ne tik picos, bet ir gausybė patiekalų, netikėtų skonių karštųjų gėrimų bei, žinoma, burnoje tirpstantys mėsainiai. Tad net ir išrankiausi klientai randa tai, ką labiausiai mėgsta“, – šypteli „Can Can“ picerijų tinklo vadovė.

Pasak jos, didžiausią kauniečių srautą picerijose dirbančiam personalui dažniausiai tenka išvysti pietų metu. Mat, dienos pietų komplekso kaina čia prasideda vos nuo 3,19 euro. Į šią sumą įskaičiuota dienos sriuba bei karštasis patiekalas.

Šeimoms, užsukančioms pasistiprinti su vaikais, taip pat nepagailėta įvairiausių mažiesiems lankytojams skirtų valgomų įdomybių – nuo žaismingai atrodančių picų, pamėgtų gruzdintų bulvyčių, vištienos kepsnelių iki specialiai vaikams kurtų desertukų. Jiems įrengta ir žaidimų zona, kurioje gali piešti, dėlioti lego kaladėles.

Savo skonio nišą čia randa ir vegetarai. Tad išeiti nenumalšinus alkio jiems tikrai neteks. „Turime dvi picas, kurių sudėtyje nėra mėsos, keletą skirtingų rūšių salotų. Be to, esame lankstūs kiekvieno lankytojo įgeidžiams, todėl bet kurį patiekalą, kurio pamatinis ingridientas nėra mėsa, paverčiame tinkamu vegetarizmo puoselėtojams“, – teigia R. Grincevičienė.

Kauniečiai picerijoje „Can Can“ laukiami jau nuo vakar naujame prekybos centre „River Mall“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA