Greičiau nei per valandą sulaikytas moterį apiplėšęs vyras | Kas vyksta Kaune

Greičiau nei per valandą sulaikytas moterį apiplėšęs vyras

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Šią naktį gavę pranešimą apie plėšimą P. Lukšio gatvėje, pareigūnai reagavo žaibiškai. Neprireikė nė valandos, kad būtų sulaikytas įžūliu vertingų daiktų pagrobimu įtariamas vyras.

Kaip praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), pareigūnai šiąnakt, sausio 22 d., apie 1.45 val. sulaukė pranešimo, kad P. Lukšio g. nepažįstamas vyras pastumdamas 1985 m. gimusią moterį nuo jos kaklo nuplėšė auksinę grandinėlę. Taip pat jis pagrobė kuprinę, kurioje buvo mobilusis telefonas, piniginė su banko kortele ir asmens dokumentu.

Nedelsiant į įvykį reagavę Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai neužtruko nei valandos sulaikyti įtariamąjį. Savanorių prospekte apie 2.20 val. policininkai sulaikė 30 metų vyrą ir pristatė jį į areštinę. Netrukus Partizanų gatvėje pareigūnai rado ir numestus moteriai priklausančius daiktus.

Dėl šio įvykio buvo atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d., dėl plėšimo. Už tai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA