„Kelių ereliu“ pavadintas vairuotojas: mane pradėjo filmuoti tada, kai jai buvo naudinga | Kas vyksta Kaune

„Kelių ereliu“ pavadintas vairuotojas: mane pradėjo filmuoti tada, kai jai buvo naudinga

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Šį rytą portale „Kas vyksta Kaune“ pasirodžius straipsniui „Moteris nepabūgo stoti į akistatą su „kelių ereliu““, su redakcijos žurnalistais susisiekė vyras, prisistatęs esantis būtent tuo vairuotoju, kuris ir įsivėlė į ne itin mandagų pokalbį su moterimi vienoje iš Kauno gatvių.

„Esu tas žmogus, kuris dalyvavo jūsų portale paviešinto vaizdo įrašo veiksme. Man juokinga, kad tas, kuris praneša pirmasis, lieka teisiu situacijoje“, – apmaudo neslepia „kelių ereliu“ pavadintas Gintaras.

Pasak vyro, tą vakarą jis su kolega, savo automobiliu sekančiu jam iš paskos, privažiavo gatvių sankirtą, esančią netoli „Topolio“.

„Prisispažinsiu, nevažiavau lygiai 50 km/val. greičiu, galbūt šiek tiek viršijau leistiną greitį, tačiau tikrai nežaibiškai. Netrukus pamačiau moters vairuojamą automobilį. Vairuotoja savo transporto priemone kone „peršoko“ per dvi eismo juostas kelyje neparodžiusi posūkio signalo. Ji praūžė tiesiai priešais mano automobilio priekį. Jei nebūčiau staiga stabdęs, galėjau atsitrenkti“, – savo įvykio versiją pasakoja pašnekovas.

Gintaro teigimu, jo turimas vaizdo registratorius šiuo metu yra sugedęs, tad įrodyti žodžių tiesą užfiksuotais vaizdais – neįmanoma, o, jei tą vakarą būtų įvykęs eismo įvykis, veikiausiai liktų jo kaltininku, svarsto skaitytojas.

„Iškart po įvykio gatvėje užsidegus raudonam šviesoforo signalui, radau progą išlipti iš savo automobilio ir sudrausminti moterį. Priėjau ir pabaksnojau į jos transporto priemonės lango stiklą, o ne trenkiau stipriu smūgiu, kaip tai pavadino vairuotoja. Kai ji mane pamatė, parodė vidurinįjį pirštą ir pasitraukė į šalikelę. Tai mane labai nustebino“, – tikina vyras.

Gintaras teigia pamanęs, jog vairuotoja pasitraukė į kelkraštį ir įjungė avarinį automobilio signalą tam, kad su juo išsiaiškintų dėl kelyje įvykusio incidento. „Tuomet aš įsėdau į savo transporto priemonę ir sustojau už pėsčiųjų perėjos, nes priešais pėsčiųjų perėją statyti automobilio negalima. Išlipau, atėjau iki moters transporto priemonės ir pamačiau, kad ji mane filmuoja. Tiesa, ne visą laiką, o būtent tada, kai jai buvo naudinga. Man „užvirė kraujas“, nes supratau, kad ji tikrai nesiruošia atsiprašyti ir prisipažinti suklydusi, o pradės „kelti bangas“. Tad „kelti bangas“ pradėjau ir aš“, – detales dėsto vairuotojas.

Skaitytojas sako, vairuotojos veide pastebėjęs aroganciją ir tarsi pašaipą. Ji esą jautėsi užtikrinta savo tiesa, nes rankose turėjo galios prietaisą – filmuojantį telefoną. „Pamatęs tokį moters elgesį, apsisukau ir nuėjau, o artėdamas prie savo automobilio, išvydau ją persirikiuojančią į antrąją kelio eismo juostą per pėsčiųjų perėją ir vėl nerodant posūkio signalo. Varuotoja vos neatsitrenkė į mane, tačiau, nepaisant to, nuvažiavo lyg taip ir turėtų būti“, – teigia jis.

Gintaras teigė ketinąs dėl įvykio kreiptis į policijos pareigūnus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA