Kas vyksta Kaune sausio 19-21 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune sausio 19-21 dienomis? (Renginių kalendorius)

R. Tenio nuotr.

Sausio vidurys iš tikrųjų leido pajausti žiemą – nuo pat savaitės pradžios talžė stiprus vėjas ir šaltis, o vidurys savaitės žemę padengė gausiu sniego sluoksniu. Kaip žada sinoptikai, žiema savaitgalį niekur nedings – nors sniego sluoksnis storės tik penktadienį, savaitgalis pasižymės vėl spustelėsiančiu šaltuku. Visi žinome, kad geriausias būdas sušilti – pajudėti, tad būtent todėl šį savaitgalį turėtumėte apsilankyti įvairiuose renginiuose.

Viešojo kalbėjimo mokymai

Viešasis kalbėjimas arba retorikos menas. Oratorinių gebėjimų lavinimas – tai viena aktualiausių žmogaus gyvenimo sričių. Apie tai, kaip nepabijoti prabilti prieš auditoriją, nesvarbu, kokio dydžio ji bebūtų ir kaip išlaikyti pašnekovų dėmesį penktadienį visus kviečia išgirsti Kauno jaunimo mokykla. Mokymuose gali dalyvauti įvairaus amžiaus žmonės, dalyvavimas nemokamas.

Eurolygos jaunimo atrankos turnyras

Sausio 19-21 dienomis „Žalgirio“ arenos krepšius atakuos perspektyviausi Europos jaunieji krepšininkai. Lietuvos krepšinio sostinė priima šešioliktus metus iš eilės rengiamo Eurolygos jaunimo turnyro komandas. Šeštą kartą vienas iš keturių atrankos turnyrų yra patikėtas surengti Kauno „Žalgirio“ klubui. Aštuonios komandos iš šešių valstybių tris dienas grumsis dėl galimybės gauti tiesioginį kelialapį į Belgradą, kuriame įvyks pagrindinis adidas Next Generation jaunimo turnyras. Įėjimas į varžybas mokamas.

Poros neturintiems

Jeigu esi 25erių – 50ties metų ir neturi poros, tuomet žinai, ką turi nuveikti šeštadienį. Nesvarbu, ar aktyviai ieškai antrosios pusės, ar daugiau lauki, ar savo viduje nusprendęs likti vienas. Daugybe aktualių klausimų kalbės kompetetingi ir užsidegę konferencijos pranešėjai. Dalyvavimas nemokamas.

Šeimadienis „Nyčės Ūsuose“

Nuo sausio 20-os dienos Nyčės ūsų šeštadieninius skliautus okupuoja šeimyniški užsiėmimai, renginiai ir kiti džiaugsmai. Šį šeštadienį organizatoriai kviečia į popietę su žurnaliste, keliautoja ir knygos „Bubio nuotykiai Galapaguose” autore Ritos Šemelyte, kuri pristatys savo nuotykius kelionėse aplink pasaulį ir tai, kaip ji sutiko Bubį. Vyks ir filmuko peržiūra. Dalyvavimas nemokamas.

Sniego diena Pažaislyje

Nuo 2012 metų Tarptautinė Slidinėjimo Federacija (FIS) inicijavo progą pasidžiaugti sniegu – Pasaulinę sniego dieną. Šventės tikslas – padidinti žmonių fizinį aktyvumą šaltuoju metų laiku kiekviename šalies regione, bei skatinti šeimas aktyvai bei turiningai leisti laisvalaikį. Pasaulinės sniego dienos renginys skirtas vaikams, jaunimui, šeimoms bei įvairioms bendruomenėms. Dalyvių sekmadienį laukia įvairiausių profesionalų pasirodymai, mokymai, žaidimai ir gera nuotaika. Dalyvavimas nemokamas.

Daugiau savaitgali rasti apsilankę mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA