„Via Baltica“ kaktomuša susidūrė vilkikai – formuojasi didelė spūstis (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

„Via Baltica“ kaktomuša susidūrė vilkikai – formuojasi didelė spūstis (atnaujinta)

Iškritęs sniegas iššūkį vairuotojams metė ne tik mieste. Netoli Kauno, kelyje „Via Baltica“, fiksuotas trijų automobilių eismo įvykis. Susidūrus dviems sunkiasvorėms transporto priemonėms, lengvojo automobilio vairuotojas buvo priverstas sukti į griovį.

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas informuoja, kad apie 14.36 val. gautas pranešimas apie eismo įvykį Kauno rajone – A8 kelyje susidūrė du vienas prieš kitą važiavę vilkikai.

Vieno vilkiko vairuotojas, gimęs 1964 m., bus pristatytas į gydymo įstaigą. Kito sunkvežimio vairuotojas, gimęs 1987 m., pirminiais duomenimis rimtų sužalojimų išvengė.

Vengdamas susidūrimo su vilkikais nuo kelio į griovį nuvažiavo automobilis „BMW X6“, vairuojamas 1967 m. gimusio vyro. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Eismo įvykio vietoje išsilieję degalai, dirba tarnybos.

Pareigūnai ragina vairuotojus esant galimybei rinktis kitą maršrutą, vengti šios kelio atkarpos. Įvykio vietoje susidarė didelė spūstis, policininkai padeda reguliuoti eismą. „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai teigia, kad eismo srautas nukreipiamas per Vandžiogalą ir Domeikavą.

Atnaujinta

Lietuvos automobilių kelių direkcija skelbia, kad dėl eismo įvykio padarinių šalinimo draudžiamas eismas magistralinio kelio A8 Panevėžys-Aristava-Sitkūnai 84 kilometre.

Skelbiama, kad formuojasi transporto priemonių spūstys, eismą reguliuoja policija. Vairuotojams rekomenduojama rinktis apylanką krašto keliu Nr. 222 Kaunas-Vandžiogala.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA