Girta moteris į darbą paleido rankas: vaikai paimti | Kas vyksta Kaune

Girta moteris į darbą paleido rankas: vaikai paimti

Asociatyvi / Lietuvos policijos nuotr.

Ketvirtadienio vakarą policijos pareigūnai skubėjo į Radvilėnų plentą, kur užfiksuotas smurto atvejis. Motina mušė savo dukrą, o konflikto metu namuose buvo ir mažametis sūnus. Tą pačią dieną, nors kitomis aplinkybėmis, smūgių krušą teko atlaikyti ir dar vienam nepilnamečiui.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) duomenimis, sausio 11 d., 19.50 val., namuose Radvilėnų plente neblaivi (1,73 prom. alkoholio) moteris, gimusi 1978 m., smurtavo prieš 2003 m. gimusią nepilnametę dukrą.

Įvykio metu namuose buvo 2013 m. gimęs sūnus. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į medikus nesikreipė, tačiau abu vaikai perduoti kaimynei. Įtariamoji uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Tuo tarpu ketvirtadienio rytą, apie 9 val. V. Krėvės prospekte būrys nepilnamečių sumušė kitą nepilnametį, gimusį 2002 m. Jam buvo smūgiuojama į galvą ir kitas kūno vietas. Nukentėjusysis po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 1 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA