Gėdos patirti nereikėjo: Ballų šeimynėlė susitikimą su Vilniaus „Lietuvos rytu“ iškeitė į skanią vakarienę Kaune | Kas vyksta Kaune

Gėdos patirti nereikėjo: Ballų šeimynėlė susitikimą su Vilniaus „Lietuvos rytu“ iškeitė į skanią vakarienę Kaune

Kas vyksta Kaune nuotr.

Šeštadienio vakarą Birštone apsistojusios garsiosios Ballų šeimynėlės keliai pasuko į Kauną. Iš užsienio ir Lietuvos žiniasklaidos akiračio nesitraukiantys Ballai vietoj išvykos į Vilnių, kur naujoji jų komanda gėdingai pralaimėjo Vilniaus „Lietuvos rytui“, pasirinko viešnagę į laikinąją sostinę, kur išbandė savo skrandžius. Broliai LaMelo ir LiAngelo su tėvu LaVaro pastebėti Kauno restorane „Talutti“.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistas šeštadienio vakarą Ballų šeimyną užfiksavo viename Kauno restorane. Laisvės alėjos prieigose išvydę 7 „Mercedes-Benz“ autobusiukus, sustojusius viduryje miesto centro bei Holivudo lygio filmavimo grupę, zujančią apie „Talutti – Tex Mex“ restorano, nusprendėme pasidomėti, kas čia vyksta.

Įėję į vidų, pasijautėme lyg būtume filme. Gausi filmavimo komanda, su kameromis, įgarsinimo įranga ir daug kitų atributų jaukiame restorane sukūrė tikrą šou. Po vakarienės pakalbinę restorano personalą sužinojome, kad Ballų šeimyna rinkosi beveik autentiškus „tex-mex“ patiekalus, t.y. Burrito bowl’us, Nachos, Quesadillas ir atvirai bei draugiškai bendravo su visa aplink juos besirūpinančio restorano komanda.

Kai visi pasisotino ir pasidalino nuotraukomis bei padėkomis su kolektyvu, tėvo LaVaro vedina komanda susėdo į autobusiukus ir pasuko Birštono kurorto link, kur šiuo metu yra apsistoję.

Po viešnagės pakalbintas „Talutti“ restorano personalas buvo sužavėtas ir džiaugiasi, kad jiems teko dalia aptarnauti šiuos užsienio svečius.

„Jausmas, kad šeimyna su savimi į Lietuvą atsivežė plačią amerikietišką šypseną ir aplink skleidžia tik šilčiausias emocijas. Įspūdžiai mums buvo patys geriausi. Pakylėta atmosfera ir sustyguota organizacija. Visi po vakarienės draugiškai kartu nusifotografavome. Daug žmonių fotografavo mus iš Laisvės alėjos, tiesiog praeidami pro šalį. Tikimės, kad šių sportininkų pažadai dar kartą sugrįžti neliks neištęsėti ir tikrai lauksime jų grįžtančių.” – pasakojo viena iš restorano aptarnavimo komandos narių.

Tuo metu, kai kiti Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipos nariai liejo nuoskaudą dėl tragiškai jiems pasibaigusių rungtynių, Ballai linksmai leido laiką Kaune ir kartu su gausiomis televizijos operatorių pajėgomis filmavo dar vieną savo realybės šou siužetą.

Lietuvoje viešintis ESPN žurnalistas savo „Twitter“ paskyroje paskelbė, kad broliai LaMelo ir LiAngelo į Vilnių šeštadienį nevyko, nes „Lietuvos ryto“ klubas nedavė leidimo filmuoti realybės šou savo tvirtovėje. Panašu, kad socialiniuose tinkluose itin garsūs broliai važiuos tik ten, kur galės dalyvauti ir jų filmavimo komanda. Tuo tarpu Lietuvos interneto žiniasklaida skelbia, kad leidimas filmuoti arenoje buvo duotas, bet realybės šou filmavimo grupė nespėjo pasiruošti, todėl buvo priimtas sprendimas į sostinę nevykti. Prienų-Birštono „Vytauto“ komandos treneris Virginijus Šeškus apie brolių sprendimą nevykti į Vilnių tikina sužinojęs iš klubo vadovų.

„Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse šeštadienio vakarą Vilniaus „Lietuvos rytas“ svečius iš Prienų-Birštono „Vytauto“ klubo sutriuškino rezultatu 113:56.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA