Birštone įsikūrusi skandalingųjų Ballų šeima: visi šnekėjo, kaip mus ištiks kultūrinis šokas | Kas vyksta Kaune

Birštone įsikūrusi skandalingųjų Ballų šeima: visi šnekėjo, kaip mus ištiks kultūrinis šokas

delfi.lt 2018/01/04 08:16

Vėlų trečiadienio vakarą LaVaras Ballas kartu su sūnumis LiAngelo ir LaMelo pasiekė savo rezidenciją Birštone – „Vytautas Mineral SPA“ poilsio kompleksą su viešbučiu.

Po ilgos kelionės laikinus savo namus Birštone pasiekusi ekstravagantiškoji amerikiečių šeimos galva neslėpė geros nuotaikos, tačiau jo sūnūs atrodė išvarginti kelionės, todėl motyvuodami nuovargiu, bendrauti su žurnalistais nepanoro. Tačiau LaVaras, sau būdingu stiliumi, negailėjo pagyrų Lietuvai ir jos žmonėms.

„Štai ir mes! Kelionė nuostabi, o ką jau kalbėti apie tokį sutikimą. Čia nuostabūs žmonės, malonu su visais susipažinti“, – emocijas liejo garsusis šeimos tėvas.

LaVarui ypač patiko „Vytautas Mineral SPA“ rezidencija, kurią amerikietis milijonierius ne kartą pagyrė. „Dabar esu puikioje vietoje, žinau, kad esu reikiamoje šalyje ir jaučiu, kad čia praleistas laikas bus nepakartojamas“, – kalbėjo L. Ballas.

„Visi šnekėjo, kaip mus ištiks kultūrinis šokas ir panašiai. Nejaučiu jokio šoko, viskas čia puiku“, – konstatavo jis.

Pamatęs milžinišką, prašmatniai nuklotą vakarienės stalą, LaVaras paklausė: „Ar visada čia valgysime?“

Sulaukęs teigiamo restorano atstovo atsakymo, L. Ballas atrodė pamalonintas.

„Žinote ką? Pasidėsiu savo krepšį ir pirmas užsiimsiu vietą“, – kalbėjo L. Ballas.

Priėjus padavėjui, vyras užsisakė vandens su daugybe ledo. „Puikus vanduo!“, – numalšinęs troškulį sušuko amerikietis.

Netrukus prie vakarienės stalo prisijungė ir broliai Ballai, tačiau tėvo nuotaika trumpam subjuro pamačius sūnaus elgesį.

Kai jauniausias LaVaro sūnus – 16-metis LaMello Ballas – prie stalo išsitraukė išmanųjį telefoną ir ėmė jį maigyti, tėvas labai supyko. Emocingai pagestikuliavęs rankomis, milijonierius savo sūnui ištarė keletą griežtų žodžių ir išmanusis telefonas greitai vėl pradingo LaMelo kišenėje.

Taigi, 3,2 mln. sekėjų, kuriuos „Instagram“ tinkle turi LaMello, pirmojo įrašo iš Lietuvos dar turės palūkėti.

Vėliau prie stalo atėjo ir kartu į Prienus atvykusi jaunųjų krepšininkų mama, LaVaro žmona Tina, tačiau tuomet žiniasklaidos atstovai buvo paprašyti pasitraukti.

Kaip pavyko sužinoti Prienuose, visas Ballų šeimos ketvirtadienis bus skirtas poilsiui, o penktadienį po pietų įvyks oficiali brolių pristatymo konferencija.

Pasak „Vytautas Mineral SPA“ generalinio direktoriaus Roberto Lukošiaus, skandalingoji šeima gyvens geriausiuose luxury klasės kambariuose. Kiekvienas brolis turės atskirą kambarį.

Tvirtinama, kad aptarnavimas ir gyvenimo kokybė bus aukščiausio lygio.

Kaip pavyko sužinoti, Ballų šeima ypač mėgsta nenugriebtą pieną. Taip pat jų prašymu viešbutyje visuomet bus apelsinų sulčių, įvairių vaisių, užkandžių.

Kartu su Ballų šeimyna į Birštoną atvyko ir visa realybės šou „Ball in the Family“ komanda. Lietuvoje planuojama tęsti šios populiarios TV laidos filmavimą.

JAV socialinių tinklų žvaigždžių kelionė į Lietuvą truko daugiau nei 20 valandų. Ballai atvyko jungtiniu skrydžiu su persėdimu Varšuvoje. Antrasis skrydis vėlavo valanda.

Laukimas baigėsi apie 20 val., kai ekstravagantiškasis brolių tėvas LaVaras griausmingai įbėgo pro oro uosto vartus ir pasisveikino su Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipos vadovais.

Vos tik išlipusi iš lėktuvo ir trumpai pabendravusi garsi amerikiečių šeima patraukė link autobuso, kuris išvažiavo tiesiai į Birštoną.

„Labai džiaugiuosi čia būdamas! Maniau, kad Lietuvoje bus šalta, tačiau aš degu!” – suriko LaVaras. Išeidamas iš oro uosto LaVaras dar atsakė į kelis JAV žiniasklaidos giganto ESPN atstovo klausimus, tačiau kaip ir jo sūnūs amerikietis ilgai su gausiai susirinkusia žiniasklaida daugiau bendrauti nebuvo linkęs.

Prieš skrydį leidinio „TMZ Sports“ pakalbintas krepšininkų tėvas – JAV garsenybė ir milijonierius LaVaras Ballas tikino, kad Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje jo sūnų laukia puiki ateitis, o ateityje 19-metis LiAngelo ir 16-metis LaMelo turėtų prisidėti prie vyriausiojo sūnaus Lonzo Los Andželo „Lakers“ komandoje.

„Vytauto“ klubas nesitiki, kad 16-metis ir 19-metis Ballai būtų svarbi pagalba išsikapstyti iš Lietuvos krepšinio lygos dugno ar pakilti aukščiau Baltijos krepšinio lygoje ir kontraktą vadina komerciniu projektu.

Po sutarties pasirašymo „Vytautą“ jau pradėjo remti viena įmonė, o šiuo metu klubas derasi su keliais kitais potencialiais rėmėjais. Šių krepšininkų pavardė pastaraisiais metais išgarsėjo dėl aštriai kalbėti mėgstančio jų tėvo LaVaro ir brolio Lonzo žaidimo NBA.

Dalis žmonių juos lygina su Jungtinių Valstijų garsenybių Kardashianų šeima. Gruodžio pradžioje „Vytautui“ pasirašius sutartį su broliais Ballais, Prienų ir Lietuvos vardas per kelias valandas nuvilnijo Jungtinių Valstijų žiniasklaidoje, televizijos pranešėjams vis bandant teisingai ištarti miesto ar klubo, kuriame jie žais, pavadinimą.

Praėjusiais metais dėl skandalingų pasisakymų ir prabangios „Big Ballers Brand“ aprangos prekės ženklo išgarsėjęs LaVaras rudenį atsiėmė LiAngelo iš prestižinio UCLA universiteto, o LaMelo – iš „Chino Hills“ vidurinės mokyklos. LiAngelo ir LaMelo Ballai „Vytauto“ klube turėtų žaisti mažiausiai mėnesį, vėliau kontraktas bet kada galės būti nutrauktas.

Prienų ir Birštono klubas amerikiečiams bus pirma profesionali komanda.

Tikimasi, kad sausio 9-ąją naujokai žais rungtynėse namuose prieš Minsko „Tsmoki“. Nors Prienų-Birštono klubas sutartyje su Ballais įsipareigojo skirti jiems žaidimo laiko Baltijos krepšinio lygoje (BBL), vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus žada, kad naujokai rungtyniaus ir „Betsafe-LKL“ čempionate.

„Vytauto“ ekipa šiuo metu „Betsafe-LKL“ pirmenybėse su 4 pergalėmis ir 11 pralaimėjimų užima devintąją vietą. BBL čempionate klubas A grupėje su 4 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais yra ketvirtas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA