Paskutiniai Leon Somov ir Jazzu dueto akordai nuskambės Kaune | Kas vyksta Kaune

Paskutiniai Leon Somov ir Jazzu dueto akordai nuskambės Kaune

Gerbėjai šluoja bilietus į „Leon Somov & Jazzu“ atsisveikinimo koncertus „Game Over“. Organizatoriai skelbia, kad iki turo pradžios likus pusantro mėnesio, į penkis dueto koncertus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje jau parduota beveik 18 tūkst. bilietų. Paskutinis turo koncertas įvyks kaip tik „Žalgirio“ arenoje.

„Pirmi didžiųjų arenų – Vilniaus „Siemens“ ir Kauno „Žalgirio“ – aukštai užsipildė kone akimirksniu. Ten likę palyginti nedaug bilietų, todėl, norėdami suteikti galimybę kuo daugiau gerbėjų išvysti savo dievukus ir išgirsti gražiausius jų atliekamus kūrinius, atidarome papildomus sektorius antruose arenų aukštuose“, – sako turo organizatorius Deividas Misiulis.

Skelbiama, kad jau dabar į „Game Over“ koncertą sostinės „Siemens“ arenoje parduota tiek bilietų, kiek į praeitų metų vasario 14-ąją šioje arenoje vykusį dueto koncertą „Moments“ apskritai.

„Visus tuos 12 metų Leono Somovo ir Jazzu skleista meilė jiems tarsi bumerangas grįžta atgal. Jau dabar matome, kad tai bus koncertai, į kuriuos susirinks rekordinis gerbėjų skaičius. Tai didžiausia dovana atlikėjams“, – teigia D. Misiulis.

„Leon Somov & Jazzu“ atsisveikinimo turas „Game Over” prasidės Valentino dieną, vasario 14-ąją, koncertu Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, vasario 18-ąją duetas koncertuos Panevėžio „Cido“ arenoje, vasario 23-iąją lips į sceną Šiaulių arenoje, vasario 24-ąją su gerbėjais atsisveikins Vilniaus „Siemens“ arenoje, o turą užbaigs ir paskutinį „ačiū“ tars vasario 27-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA