Nelaimės ištiktas kaunietis ligoninėje sulaukė nepadoraus pasiūlymo | Kas vyksta Kaune

Nelaimės ištiktas kaunietis ligoninėje sulaukė nepadoraus pasiūlymo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Artėjant Naujųjų metų nakčiai, darbai ligoninių skubios pagalbos skyriuose suintensyvėja – dėl neatsargaus elgesio su petardomis nukenčia nemenkas skaičius žmonių. Su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė vienas skaitytojas teigęs, jog būtent dėl šios priežasties jam taip pat teko apsilankyti ligoninėje, tačiau labiausiai vaikiną šokiravo gydytojo reakcija.

Sekmadienį po pietų, kaip pasakoja skaitytojas, sprogdinant petardas, viena netikėtai sprogo rankoje. Dėl atsivėrusių žaizdų vaikinas nusprendė kreiptis į medikus, todėl nuvyko į Gedimino gatvėje esančią Kauno klinikinę ligoninę.

„Priimamajame buvau užregistruotas pas daktarą Gediminą Berūkštį. Sulaukiau savo eilės, daktaras apžiūrėjo mano žaizdas. Pasiteiravo, kaip susižeidžiau, o išgirdęs, kad nuo petardos sprogimo, tik pasakė, jog geriau petardą būčiau susikišęs „į šikną“, kad tik jam nereikėtų tvarkyti mano rankos,“ – pasakoja susižalojęs vaikinas.

Tokia gydytojo reakcija vaikinui atėmė amą, tad jis nusprendė net neminėti, jog jaučiasi susižalojęs ne tik stipriausiai nukentėjusią ranką.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA