Naujametinė naktis mieste: kaip važiuos viešasis transportas? | Kas vyksta Kaune

Naujametinė naktis mieste: kaip važiuos viešasis transportas?

Asociatyvi / A. Gailiūno nuotr.

Vieni Naujuosius metus sutinka namie, jaukiame šeimos rate, o kitiems norisi nerti į masinės šventės sūkurį, sveikinti visus iš eilės miesto centre. Jiems ir visiems, paskutinę metų naktį ketinantiems kur nors keliauti, aktualu, kaip kursuos miesto viešasis transportas.

Kauno miesto savivaldybės administracija praneša, kad naktį iš gruodžio 31 d. į sausio 1 d. naktiniai 13N, 14N ir 37N maršrutai važiuos šeštadienio grafiku. Papildomai visą naktį važiuos 1, 5, 11 ir 15 maršrutų troleibusai. Eismo tvarkaraštį galima rasti čia.

Po naujųjų metų sutikimo, apie 00.30 val. iš stotelės „Kauno pilis“ papildomai važiuos 20-ojo maršruto autobusas link Aleksoto (iki Bitininkų g.), 37-ojo ir 40-ojo – į Dainavos rajoną (Partizanų g.).

Link I-ųjų ir II-ųjų Šilainių iš Kauno pilies važiuos 37-ojo (iki Jotvingių g.) ir 40-ojo (iki Kauno Klinikinės ligoninės) maršrutų autobusai.

Po naujametinio renginio „Žalgirio“ arenoje bei fejerverko Nemuno saloje, po vidurnakčio nuo arenos išvažiuos ŽA2, ŽA3, ŽA4, ŽA5, ŽA6 ir ŽA7 maršrutų autobusai, kurie stos visose maršruto stotelėse. Maršrutų schemą galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA