Naujus metus kviečia sutikti šventiškai | Kas vyksta Kaune

Naujus metus kviečia sutikti šventiškai

Organizatorių nuotr.

Atslūgus kalėdinei dovanų ir šilumos karštinei, šventinė nuotaika niekur nesisklaido – žmonės pradeda gūžčioti pečiais ir vieni kitų klausinėti – tai kur sutiksime Naujuosius metus? Atsakymą į šį klausimą turi naktinio klubo „Mojo Lounge“ komanda.

[galerija kiek=”4″]

Nuo 2011 metų gyva tradicija rengti ekstravagantišką Naujųjų metų sutikimo šventę – išskirtinė Kauno mieste siūloma pramoga. „Eilinis vakaras klube – nėra kauniečių mėgiamas naujųjų metų sutikimo būdas ir miestelėnai į tokius pasiūlymus žiūri kreivai,“ – apie kitokio pobūdžio šventes atsiliepia „Mojo Lounge“ vadovas Martynas Vildžiūnas.

Į kainą – viskas įskaičiuota

Pagrindinis „The Royal ball“ išskirtinumas – patraukli kaina, į kurią viskas įskaičiuota. Šventės dalyvis moka vos vieną kartą – už renginio bilietą, o visais kitais reikalingais gero vakaro atributais pasirūpina organizatoriai.

Sumokėję už naujųjų metų sutikimą Kauno rotušės aikštėje, šventės dalyviai visą vakarą gali neribotai vaišintis bare parduodamais kokteiliais bei ragauti gurmaniškus vieno kąsnio užkandžius.

Šiemet svečius džiugins ir itin gausus muzikinis kolektyvas – profesionalūs džiazo ir pop muzikos žanrų atlikėjai susirinkusiems atliks puikiai pažįstamus šventinius kūrinius, o instrumentų virtuozai pasirūpins malonia muzikine atmosfera viso vakaro metu.

Kviečia puoštis

Taip pat nuo eilinių vakarėlių, Naujųjų metų sutikimo šventė skiriasi, jog organizatoriai iš svečių tikisi pasirengimo – su kasdieniais rūbais į šventę atvykti nevalia.

Svečių aprangos subtilybes komentavęs klubo vadovas pastebi, jog apie aprangos kodą kiekvienas perkantis bilietą yra perspėjamas iš anksto. „Vyrai dažniausiai ateina su kostiumais, smokingais, moterys puošiasi įvairiausio kirpimo puošniomis suknelėmis. Taip visų atėjusių žmonių pagalba sukuriama labai maloni šventinė nuotaika – jaučiasi pakylėjimas laukiant vidurnakčio. Taip ir tie Naujieji metai bei jų sutikimas pasidaro šventiškesni negu eilinis vakarėlis.“

Ketvirtis bilietų ištirpo per pirmą vakarą

Mėnesio viduryje pradėta prekyba bilietais atskleidė kauniečių įpročius ir reakciją – jau per pirmą vakarą buvo parduota virš pusšimčio bilietų į naujametinį „Mojo lounge“ vakarą. „Tie, kurie bent kartą švenčia su mumis, ir vėl grįžta pas mus, švenčia kelerius metus iš eilės,“ – lankytojų įvertinimu džiaugiasi M. Vildžiūnas.

Organizatoriai pastebi, jog bilietų kiekis ribotas.

Daugiau informacijos apie renginį ir bilietus galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA