Avarija Aleksote – apvirto mikroautobusas | Kas vyksta Kaune

Avarija Aleksote – apvirto mikroautobusas

Skaitytojo nuotr.

Antrosios Kalėdų dienos pavakary Seniavos plente susidūrė du automobiliai, kurie buvo sumaitoti praktiškai nepataisomai. Trys žmonės buvo išvežti į ligoninę – sunku patikėti, tačiau, pareigūnų teigimu, didelių sužalojimų išvengta.

Kaip sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovas, pranešimas apie eismo įvykį Seniavos plente gautas 16.37 val. 1928 m. gimusio vyro vairuojamas „Volkswagen Passat“ markės automobilis susidūrė su 1954 m. gimusio vyro vairuotu „Mercedes-Benz Sprinter“ mikroautobusu, kuris nuo smarkaus smūgio vertėsi ant šono.

Anot pareigūno, sužaloti trys žmonės. Rimtų sužeidimų jie nepatyrė, tačiau greitosios pagalbos vis tiek buvo išvežti į Kauno klinikas apžiūrai.

Pašnekovo teigimu, transporto priemonių vairuotojai, greičiausiai, blaivūs – kitu atveju pareigūnai jau būtų pranešę apie girtumą, o informacija apie įvykį būtų perduota Nusikalstamų veikų tyrimo skyriui. Pareigūnas įvardijo, kad avarijos priežastis – oro sąlygos.

Visgi iš nuotraukų atrodo, kad kelio danga sausa. Pagal jas taip pat galima spėti, kad vienas automobilių išsukdamas iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios transporto priemonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA